05 / 05 / 2024

Dilovası Diyaliz Merkezi Martta açılacak

Dilovası Diyaliz Merkezi Martta açılacak

Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut müjdeyi verdi: Diyaliz Merkezi, Mart’ta açılıyor.

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Niğde eski devlet hastanesi yıkılıyor!

410 bin TL + KDV'ye ihale edilen Eski Niğde Devlet Hastanesi'nin içinde bulunan Diyaliz Merkezi ve esli Sağlık Meslek Yüksekokulu binasının yıkımı dün itibariyle başladı.

Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi, yakında yeni binasında hizmete giriyor. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi bulunacak.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Dilovası Diyaliz Merkezi Mart'ta açılacak!

Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut müjdeyi verdi: Diyaliz Merkezi, Mart’ta açılıyor.

Palandöken'de icradan 2.8 milyon TL'ye Diyaliz Merkezi!

Erzurum İli, Palandöken İlçesi'nde bulunan Diyaliz Merkezi Erzurum 1.İcra Dairesi tarafından 25 Ağustos günü 14:00 ile 14:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Dilovası kent meydanı ve kültür merkezi hizmete açıldı!

Dilovası İlçesi'nde sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi amacı ile inşaa ettiği kent meydanı ve kültür merkezini törenle vatandaşların hizmetine sundu.

Dilovası, Kent Meydanı Ve Kültür Merkezine Açıldı!

Dilovası Kent Meydanı ve Kültür Merkezi hizmete açıldı. 11 bin 427 metrekaresi kapalı alan, bin 800 metrekaresi çevre alanına ayrılan proje, Dilovası’nın sosyokültürel ihtiyacını giderecek.

Dilovası Kent Meydanı ve Kültür Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası İlçesi’nde sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi amacı ile inşaa ettiği kent meydanı ve kültür merkezini törenle vatandaşların hizmetine sundu.

Dilovası Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları sona erdi!

Büyükşehir Belediyesi, Dilovası şehir merkezinde modern bir kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında yapılan çok amaçlı bina pek çok sosyal alanı içerisinde barındıracak.

Dilovası’na yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası şehir merkezinde modern bir kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında yapılan çok amaçlı bina pek çok sosyal alanı içerisinde barındıracak.

Kocaeli Dilovası Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası şehir merkezinde kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında yapılan bina halkın sosyal ihtiyaçlarına hizmet verecek. Yapın ısı yalıtım ve doğrama diğer tesisat işleri devam ediyor.

Kilis Diyaliz ve Fizik Tedavi Merkezleri hizmete girdi!

İstanbul da yaşayan Kilisli hayırseverler Mehmet Hanifi Cümbüş ve Mahmut Cümbüş tarafından yaptırılan Diyaliz ve Fizik Tedavi merkezlerinin açılışı yapıldı. İki katlı binanın 1. katı fizik tedavi merkezi, 2. katı diyaliz merkezi olarak hizmete girdi...

Dilovası Diyaliz Merkezi Martta açılacak Haberi

Dilovası Diyaliz Merkezi Martta açılacak

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Devlet Hastanesi’ne kurulacak olan Diyaliz Merkezi için çalışmaları yerinde inceleyerek Başhekim Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı.


Dilovası’nın önemli eksiklerinden biri olan Diyaliz Merkezi’nin kurulması için siyasi düzeyde çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz ay meyvesini alan AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, diyaliz hastalarını sevindiren gelişme için işi sıkı tutuyor. Önceki gün kurulma aşamasında olan inşaat alanını gezen AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, çalışmaları yerinde görerek Başhekim Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı.



MART AYI’NDA AÇILACAK


Dilovası’nda yaklaşık 30 hastanın diyaliz tedavisi gördüğünü söyleyen Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, “Diyaliz Merkezi’mizin inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah kısa sürede bitirecek ve en geç Mart ayı içerisinde hastalarımıza hizmet vereceğiz” dedi.



DİLOVASI’NDA TEDAVİ GÖRECEKLER


Kurulacak olan...