03 / 05 / 2024

Dinar suçıkan mahallesi

Dinar suçıkan mahallesi

Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımına belediye tarafından başlandı Suçıkan Mahallesinde ikamet eden vatandaşların hak sahibi olduğu, kentsel dönüşümle yapılan 110 konutlara taşınma işlemi tamamlandı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim geldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim yapılacağını müjdeledi. İşte detaylar!

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rize Dağsu Mahallesi'nde 2 bina tahliye edildi!

Rize'de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve heyelanların neden olduğu hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Dağsu Mahallesi'ndeki 2 bina tahliye edildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesi için başvuru dönemi başladı.

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

Dinar suçıkan mahallesi Haberi

Dinar suçıkan mahallesi

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımına belediye tarafından başlandı Suçıkan Mahallesinde ikamet eden vatandaşların hak sahibi olduğu, kentsel dönüşümle yapılan 110 konutlara taşınma işlemi tamamlandı. Hak sahiplerinin 110 konutlara taşınmasıyla birlikte Suçıkan Mahallesinde boşalan binaların yıkım işleminin alınan güvenlik tedbirleri ile birlikte starü verildi. 

Yıkım çalışmasında Dinar Belediyesi îmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Atölye Amirliği, İtfaiye ekipleri ve Zabıta ekipleri gözetiminde geniş güvenlik önlemleri alınarak, Tedaş görevlileri tarafından da elektrik kesintisi yapılarak yıkım başladı. 

TOKİ tarafından yeni konutlar planlanıyor Atölye amirliğine bağlı iş makineleri tarafından yıkılan binaların molozlan ve hafriyat atıkları Dinar - Çivril yolu üzerinde bulunan vahşi çöp depolama alamna belediye kamyonları ile götürülüyor. Yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek yerinde takip ve koordine...