02 / 05 / 2024

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Elmalı'da Yuva Kapalı Devre Sulama Sistemi, İndirici Trafo Merkezi ve Asfalt Plenti Tesisi'nin açılışını yaptı.

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları tek tek açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımladığı ilanda başvuru şartlarını ve detayları da paylaşan Dışişleri Bakanlığı, son başvuru tarihinin 14 Temmuz 2023 olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Dışişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS şartı yok! Detaylar tek tek belli oldu!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Nairobi Büyükelçiliği’ne alınacak sözleşmeli sekreter kadrosu için son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Haberi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu

Elmalı'ya duble yol, mezbaha, sulama sistemi, aile sosyal hizmet merkezi yatırımlarının müjdesi verildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli'nin ardından açılış zincirine Elmalı'da devam etti. 




Ak Parti milletvekilleri, Î1 Başkam, ilçe belediye başkanlarının da katıldığı Elmalı ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yuva Kapalı Devre Sulama Sistemi, Asfalt Plent Tesisi ile TEİAŞ'ın yaptığı indirici trafo merkezinin açılışı yapıldı. Antalyalı basın mensuplarının da izlediği ziyaret programında, Elmaldı vatandaşlarla basın toplantısında bir araya gelen Çavuşoğlu ve Türel, yatırım müjdeleri verdi. 




45 yıl sonra sulama sistemi 

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve Başkan Menderes Türel'in ilk durağı Yuva Mahallesi oldu. Coşkulu kalabalık tarafından davul zurnalarla karşılanan Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel'e halk yoğun ilgi gösterdi. Halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,...