18 / 07 / 2024

disney live gösterisi

disney live gösterisi

7-14 Nisan tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi’nden alışveriş yapanlar kültür-sanata ve eğlenceye trumplıyor...

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinlerinden yeni eylem: 'Mahkeme kararlarına uyun'

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Yetkililere seslenen yurttaşlar mahkeme kararlarına uyulması için çağrı yaptı...

TOKİ mağdurlarından yeni eylem: 'Sabit taksit olan hakkımızı geri istiyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alarak mağdur olan vatandaşlar AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. 

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

Ankara’daki kooperatif mağdurlarından eylem: 20 yılda bir arpa boyu bile yol alınmadı!

Başkent Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 20 sene önce yapılan ihalede 6 bin 400 dönümlük arsaya ortak olan binlerce kişi kooperatifte herhangi bir ilerleme olmaması sebebiyle bir araya geldi ve bir protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına zam geldi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlere zam yapıldı. İşte detaylar!

BMW 320i Sedan fiyatlarına 3 aydır tek kuruş zam yok! İşte BMW 320i Sedan 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

'Tutkunun gövde gösterisi' sloganıyla lanse edilen BMW 320i Sedan'ın Ekim ayı fiyatları belli oldu. Peki BMW 320i Sedan fiyatları ne kadar? İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Disney Plus'tan indirim! Son tarihi kaçırmayın

Türkiye'ye hızlı bir giriş yapan Disney Plus'tan yeni bir kampana geldi. Buna göre 19 Eylül'e kadar üye olanlara ilk ay Disney Plus paketi 23.99 liradan satılacak.

Disney Plus kısa süreliğine ilk ay yüzde 30 indirimli! Fırsattan yararlanmak için son gün 19 Eylül 2022

Disney Plus,  Disney Plus Day etkinliği nedeniyle kısa süreliğine indirim kampanyası başlattı. Merakla beklenen yeni içerikleri ile de dikkat çeken Disney Plus’a 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni abone olacaklar ilk ay yüzde 30 indirimden faydalanacaklar.

BMW 320i Sedan'a Ağustos zammı geldi! İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 12 Ağustos 2022!

'Tutkunun gövde gösterisi' sloganıyla tanıtılan BMW 320i Sedan'ın Ağustos 2022 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki BMW 320i'nin Ağustos ayındaki güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 12 Ağustos 2022...

BMW 320i Sedan fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 16 Temmuz 2022!

'Tutkunun gövde gösterisi' sloganıyla lanse edilen BMW 320i Sedan'ın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki BMW 320i'nin Temmuz ayındaki güncel fiyatları ne kadar? İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 16 Temmuz 2022...

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

disney live gösterisi Haberi

disney live gösterisi


İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de bulunan Trump Alışveriş Merkezi, güneşin içleri ısıttığı bahar günlerini sıcacık bir hediye kampanyası ile karşılıyor. Trump Alışveriş Merkezi’nden alışveriş yapanlar, kazandıkları hediyelerle kültür sanata ve eğlenceye trumplıyor. Kampanya 07-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. 


Sinema biletiniz Trump’tan…


Trump Alışveriş Merkezi mağazalarından aynı gün tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, sinema bileti kazanacak. Cinemaximum Sinemaları’nda konforlu ve keyifli bir film izlemenin keyfini çıkaracak.


Çocuklar için eğlence zamanı…


Özel çocuk katıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi olan Trump Alışveriş Merkezi, küçük ziyaretçilerini mutlu edecek. Çocuk katındaki mağazalardan aynı gün tek seferde yapılan her 50 TL’lik alışverişe 5 adet oyuncak jetonu hediye edilecek. Çocuklar jetonları atlı karıncadan gondola istedikleri oyuncaklara binmek için kullanabilecek.


100 TL’lik alışverişe 33 TL’lik Disney Live bileti hediye!


Yine çocuk...