28 / 04 / 2024

diyarbakır bağlar yol çalışmaları

diyarbakır bağlar yol çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent ve Yılmaz Güney Caddesi'nin bir bölümü dışında Kayapınar'da ana arterlerde asfaltlamayı tamamlayarak, çalışmalarını Bağlar ilçesine kaydırdı.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Diyarbakır'da 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konutlar! 120 taksit ve yüzde 10 indirim fırsatıyla!

Diyarbakır Yenişehir'de 32 adet lojman 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Diyarbakır Bağlar'da yapılar alarm veriyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından yapılan incelemelerde 275 bin vatandaşın yaşadığı eski Bağlar bölgesinde bulunan yapıların yüzde 85’inin mühendislik hizmetinden yoksun olduğu, olası bir deprem veya afette ciddi risk oluşturacağı belirtildi.

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

diyarbakır bağlar yol çalışmaları Haberi

diyarbakır bağlar yol çalışmaları

2015 yılı asfalt sezonunu 260 bin ton asfalt üretip, 190 kilometre asfalt serme hedefiyle açan, kent merkezinde iki ekiple asfalt seren, üç ekiple yama yapan, kırsalda her ilçede üçer ekiple çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 30 Nisan'dan bu yana kentin ana arterlerine 130 bin ton asfalt serdi. 


Kent merkezindeki çalışmalarını kademeli bir şekilde gerçekleştiren Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Kayapınar ilçesindeki asfaltlama çalışmalarını 2015 yılı asfalt programı doğrultusunda tamamladı. Seyrantepe TOKİ'de çalışmalarını sürdüren, Bağlar'da Medine Bulvarı'nda çalışmalara başlayan ekipler, Bağlar'ın ardından çalışmalarını Yenişehir ilçesinde sürdürecek.

Diclekent ve Yılmaz Güney Caddesi'nin bir bölümü dışında Kayapınar'da asfalt tamamlandı. 


Dr. Yusuf Azizoğlu Caddesi, Aziziye Mahallesi ile Bağıvar'da asfaltlanan caddeler dışında, Kayapınar'da Tekel Caddesi, Fırat Bulvarı,...