02 / 05 / 2024

Diyarbakır Çüngüş yatırım

Diyarbakır Çüngüş yatırım

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz ve Ubulhaşim Abide ortaklığında kuruldu.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Diyarbakır Çüngüş yatırım Haberi

Diyarbakır Çüngüş yatırım

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon yaptırdı. Konaklama için misafirlerden herhangi bir ücretin alınmayan pansiyonun alt katına ilçeye özellikle köylerden gelen kadınların rahatlıkla oturabileceği bir de lokal inşa edildi. 


Vaatlerinin yüzde 95’ini gerçekleştirdiğini söyleyen Arslanca,  geriye kalan 20 aylık dönemde diğer hedeflerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.


Arslanca, “O yüzden belediye binamızın üzerinde 10 yataklı bir pansiyon yaptırdık ve bu pansiyonumuzu da ücretsiz olarak halka sunmaktayız. Hemen akabinde köylerden ilçemize gelen kadınlarımızın oturabileceği bir yer yoktu ve bu durumdan ciddi anlamda rahatsız oluyorlardı. Onlar için de bir bayan lokali yaptık. İŞKUR aracılığıyla tahsis ettiğimiz iki elaman gelen kadın kardeşlerimize ücretsiz olarak çay ikramı yapmakta ve cuma günleri de yemek veriyoruz” dedi.


Son 3 yılda, 30 yılda yapılmayan hizmetin yapıldığını...