10 / 05 / 2024

Diyarbakır EMİT Fuarında görücüye mi çıkıyor

Diyarbakır EMİT Fuarında görücüye mi çıkıyor

Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarında (EMlTT) görücüye çıkıyor.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Diyarbakır'daki tarihi Borsa Han kamulaştırılarak restore edilecek!

Diyarbakır Sur'daki 19. yüzyıl Osmanlı eserleri arasında yer alan Borsa Han, kamulaştırılarak restore edilecek.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

154 kV Diyarbakır OSB TM İrtibat Hatları Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Mardin ve Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

“Diyarbakır-Mazıdağı (Mardin) İltisak Hattı Projesi” Kapsamında Mardin ve Diyarbakır illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı..

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Diyarbakır’ın ilk Temapark’ında inşaat sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayapınar ilçesinde 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşatına başlanan Temapark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Diyarbakır EMİT Fuarında görücüye mi çıkıyor Haberi

Diyarbakır EMİT Fuarında görücüye mi çıkıyor


Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarında (EMlTT) görücüye çıkıyor. 

İstanbul'da bu yıl 30 Ocak-2 Şubat'ta TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek 2014 EM ITT Fuarında Diyarbakır'ın tanıtımı amacıyla iki salonda stant açılacak. 

Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra kente özgü ürünlerin sergileneceği fuarda ilk kez hedef kille olarak seçilen çocuk ve gençlere, kentin tanıtımı amacıyla özel satranç takımları ve bulmacalar dağıtılacak. 

Diyarbakır'ın 4'üncii kez katılacağı fuarda ildeki oteller, seyahat acenteleri ve turizm profesyonelleri de profesyonel anlamda yer alacak, tün en iyi şekilde tanıtımı amacıyla valilik koordinesinde. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Karacada» Kalkınma Ajansı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi...