02 / 05 / 2024

Diyarbakır Forum alışveriş merkezi

Diyarbakır Forum alışveriş merkezi

Diyarbakır Forum AVM'de dünyaca ünlü ve yerli olmak üzere toplam 135 tane mağaza yer alıyor. AVM'nin 54 bin metrekaresi kiralanabilir alan olarak tasarlandı. İşte Diyarbakır Forum AVM adres bilgileri...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu

ŞOK Market indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu...

A101'de 10 TL alışveriş yapan 129 TL olan ürünü 59 TL'ye alacak! Sepet dolduracak fırsat başladı! 27 Şubat 2023 kataloğu

A101'de 10 TL alışveriş yapan 129 TL olan ürünü 59 TL'ye alacak. A101 kataloğu yayımlandı. Sepet dolduracak fırsat başladı. İşte 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Pek çok tüketici, özellikle pandemiyle birlikte başladığı dijital alışverişe iyiden iyiye alışırken, internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sahte ürün olayları sıkça görülmeye başlandı. Peki buna karşı nasıl önlem almalı? Aldığı ürün sahte çıkan tüketici ne yapmalı? İşte detaylar…

Diyarbakır Forum alışveriş merkezi Haberi

Diyarbakır Forum alışveriş merkezi

Açılışının bugün gerçekleştiği Diyarbakır Forum AVM'de yer ve yabancı bir çok mağaza yer alıyor. 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak olan AVM'de 54 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Diyarbakır Forum AVM'de Koçtaş, Paul&Shark, Vakko, Media Markt, Simit Sarayı, Kahve Dünyası, Roman, Tommy Hilfiger gibi ünlü markalar yer alıyor. 


Toplam 135 adet mağazanın yer aldığı ve Türkiye'deki 15. Forum AVM olan Diyarbakır Forum AVM, Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından inşa ediliyor. 


Diyarbakır Forum AVM adres

Adres:Fabrika Mh. Elazığ Caddesi 21120...