01 / 05 / 2024

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı açılış

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı açılış

Diyarbakır'da, TÜYAP tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

Diyarbakır'da bugün Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı açılacak. TÜYAP öncülüğünde bugün açılacak olan Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın programı düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Uğur Tanır tarafından kuruldu.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Diyarbakır'daki surların restorasyonuna uluslararası medya manipülasyonu!

DW Türkçe ve BBC Türkçenin, Diyarbakır Benusen Mahallesi'nde yer alan tarihi surların dış çeperine bitişik gecekonduların yıkımı amacıyla yapılan kamulaştırmayla mahalle sakinlerinin mağdur edildiğine yönelik haberin manipülasyon olduğu bildiriliyor...

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı açılış Haberi

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı açılış

Diyarbakır'da, TÜYAP tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.


TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde törenle açılışı yapılan fuarda, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri sergilenerek 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.


Törende açılış konuşması yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır’da inşaat sektörünün büyük bir hızla gelişme kaydettiğini söyledi.


2013 yılı verilerine göre Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ünü inşaat sektörünün oluşturduğunu belirten Aksoy, “İstihdamın önemli bir bölümü inşaat sektöründe gerçekleşiyor. Diyarbakır’da da inşaat sektörü büyük bir hızla gelişiyor. Diyarbakır ilinde riskli binalar yıkılıp daha sağlıklı, daha nitelikli binaların yapımı ön görülüyor ve bu alanda da önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bunların varlığı ve inşaatların sürdürülmesi de bu sektörün daha hareketli...