15 / 05 / 2024

Diyarbakır satılık fabrika

Diyarbakır satılık fabrika

Diyarbakır 6. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki fabrikayı ve arsayı satıyor. Gayrimenkulün satışı için 5 milyon 876 bin TL istendi.

TMSF Diyarbakır'da fabrika satıyor! 18 milyon TL!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 2.Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan fabrika 6 Temmuz 2015 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihaleye çıkarılıyor.

Diyarbakır'da 14 milyon 584 bin liraya satılık fabrika!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yer alan 125 bin metrekarelik alanda yer alan fabrika binası arsası ile birlikte 14 milyon 584 bin liraya satılıyor.

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Kocaeli'nde 23.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

Kocaeli ili, Gebze ilçesi, İstasyon Mahallesi, 5742 Ada, 7 Parselde, 9.388,41 metrekare yüzölçümlü fabrika ve müştemilatı açık artırma usulü ile satılıyor...

Esenyurt'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde 202 ada 35 parselde yer alan 949 metrekare yüz ölçümlü fabrika ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Dülük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 284 bin 636 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Diyarbakır satılık fabrika Haberi

Diyarbakır satılık fabrika

Diyarbakır 6. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yer alan fabrika ve arasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 876 bin TL'ye satılıyor. 


T.C. DİYARBAKIR 6. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NOLU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Kıymet takdirine konu taşınmaz Yenişehir İlçesi Yaytaş Köyü Mevkii’nde bulunmaktadır. Yenişehir Tapu Müdürlüğünden gelen tapu kaydına göre iş bu taşınmazların tamamı Hamitoğulları Tarım Ürünleri Geri Dön. Sis. San. ve Tic. Ltd.Şti.’ne aittir. İmar Durumu: 145 ada 1 ve 2 nolu parseller Yenişehir Belediyesi sınırları dahilinde yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kapsamında E:(Emsal): 0,70 TAKS:0,55 planlama şartlarında kaldığı Kıymet takdirine konu taşınmazın açık adresi ve krokisi Diyarbakır İli Bağlar İlçesi, Yaytaş Köyü Mevkii’nde kain, Hamitoğulları...