01 / 05 / 2024

Diyarbakır Sümerpark nerede

Diyarbakır Sümerpark nerede

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dünya Metropol Belediyeler Birliği ödüllü Sümerpark’ ı enerji ihtiyacını karşılayacak şekilde Güneşpark’ a dönüştürüyor. Projenin maliyetinin ise 2 milyon TL olacağı belirtiliyor...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

Diyarbakır Mimarlar Odası'ndan 'Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun' çağrısı!

TMMOB’a bağlı Diyarbakır Mimarlar Odası, koronavirüs salgını sürecinde şantiyelerde gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek, devam eden çalışmaların toplum ve kent sağlığı açısından durdurulması yönünde çağrıda bulundu...

TOKİ Diyarbakır 4. Etap 397 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 1. Etap ihalesi 11 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs haberimizde yer alıyor. Projede 800 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Diyarbakır Sümerpark nerede Haberi

Diyarbakır Sümerpark nerede


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dünya Metropol Belediyeler Birliği ödüllü Sümerpark’ın enerji ihtiyacını karşılayacak şekilde Güneşpark’a dönüştürüyor.


2 milyon liralık Sümerpark’ın Güneş Parkı'na Dönüştürülmesi Projesi’nin yaklaşık 666 bin liralık bölümünü Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacağı belirtildi. Hibe için Büyükşehir Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun ile protokol imzaladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal politikalar ve uygulamaların üssü durumundaki Sümerpark Ortak Yaşam Alanı ile ilgili olarak Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Sümerpark’ın Güneş Parkına Dönüştürülmesi projesi hazırladı. Kent Mobilyaları ve Estetik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeye maddi destek için Karacadağ Kalkınma Ajansı’na başvuruldu. Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yenilenebilir Enerji Kaynakları Mali Destek Programı tarafından proje başarılı bulundu ve yaklaşık 666 bin lira...