18 / 05 / 2024

Dizayn İnşaat şişli projeleri

Dizayn İnşaat şişli projeleri

İnşaat sektöründe yaklaşık 15 yıldır Şişli merkezli projeler hayata geçiren Dizayn inşaat, mimari yönden modern projeleri ile adından söz ettiriyor.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Kavcı tarafından kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadet Ağca tarafından kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Dizayn İnşaat şişli projeleri Haberi

Dizayn İnşaat şişli projeleri

İnşaat sektöründe yaklaşık 15 yıldır Şişli merkezli projeler hayata geçiren Dizayn inşaat, mimari yönden modern projeleri ile adından söz ettiriyor. Depreme karşı dayanıklı ve mimarisi ile bulunduğu çevreye değer katan projeler gerçekleştirme amacında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Gevrek ve İbrahim Ceyhan'dan Dizayn inşaat ve kentsel dönüşüm konulan hakkında bilgi aldık. 



DİZAYN İNŞAAT HAKKİNDA BİLGİ 

Tayfun Gevrek : Dizayn inşaat olarak 2000 li yılların başından itibaren İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz.  Ağırlığı Şişli' bölgesinde olmak üzere 50 nin üzerine projeye imza atarak 600 den fazla aileyi modern ve güvenli konutlara kavuşturduk. 



Şuan devam eden projeler hangisi? 

Tayfun Gevrek: Şuan da yapımını sürdürdüğümüz 5 projemiz var. Bütün projelerimizi özel olarak geliştirdiğimiz New34 konsepti ile yapıyoruz. Şuan yapımını devam ettirdiğimiz New34 Tatavla, New34 konseptimizin çok...