27 / 04 / 2024

Dizilerin çekildiği evler hangileri

Dizilerin çekildiği evler hangileri

Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyatlar 8 bin liraya kadar çıkıyor, lüks dairelerde ise 4 bin liraya kadar yükselen rakamlar görmek mümkün. Bazı evler için bölüm başı ücret isteniyor. Bu da 35 bin lirayı buluyor.

Citröen Ami fiyatları dipte! Stoklar artınca fiyatlar geri çekildi! İşte Citroen Ami güncel fiyat listesi

Citroen Ami, Türkiye'de oldukça uygun fiyatlı elektrikli araçlardan biri olarak dikkat çekiyor ve büyük bir ilgi görüyor. Ami, Citroen'in en tanınmış modellerinden biri olma potansiyeline sahip gibi görünüyor.  İşte Citroen Ami güncel fiyat listesi...

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı

Yükselen fiyatlar herşeyi olduğu gibi süt ve süt ürünlerini de vurdu ve bu hadise marketleri farklı çözüm yollarına sevk etti. Bu gün Migros'ta çekildiği iddia edilen görüntüler insanları şoke etti.

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Rize kuraları çekildi! İşte sorgulama ekranı...

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Gazianteplilere son dakika müjdesi! Tam 5 bin yeni konut inşa edilecek! 

Gazianteplilere son dakika müjdesi geldi. TOKİ "İlk Evim, İlk İşyerim" projesi kapsamında 4 bin konutun kurasının çekildiği şehirde 5 bin konut daha inşa edilecek.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Van kuraları çekildi! İşte TOKİ Van kura sonucu 11 Kasım 2022!

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Van kuraları çekildi! İşte TOKİ Van kura sonucu 11 Kasım 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Çiftçiler hemen bakın!

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilecek olan mazot gübre desteği ödemelerinin 6 ay öne çekildiği duyurulmuştu. Peki mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? İşte mazot ve gübre desteğiyle ilgili merak edilen o detaylar...

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Binance CEO'su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

Kripto serveti 100 milyar dolara ulaşan Binance CEO'su'nun servetinin 10 milyar dolara kadar çekildiği ve kriz nedeniyle 86 milyar dolar kaybettiği ortaya çıktı.

Dizilerin çekildiği evler hangileri Haberi

Dizilerin çekildiği evler hangileri

Türk izleyicisini ekrana kitleyen diziler, oyuncuları kadar çekildiği mekanlarla da ilgi topluyor. Dev bütçeleriyle dikkat çeken yapımlar için çoğunlukla İstanbul'un lüks malikaneleri kullanılıyor. Hurriyetemlak.com'dan alınan verilere göre; dizi ve reklam çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyatlar 8 bin liraya kadar çıkıyor, lüks dairelerde ise 4 bin liraya kadar çıkan rakamlar görmek mümkün. Bazı evler için bölüm başı ücret isteniyor. Bu da 35 bin lirayı buluyor.  Dizilerde kullanılan evler genellikle Zekeriyaköy, Beykoz, Çengelköy, İstinye, Çekmeköy gibi kalabalıktan uzak bölgelerden seçiliyor.


YAĞMUR’UN YALISINA ZİYARETÇİ AKINI


Son zamanlarda en çok ilgi çeken mekanlardan biri, İntikam dizisinde Beren Saat'in canlandırdığı Yağmur karakterinin kiraladığı Kanlıca'daki yalı. Kanlıca'da bulunan yalının geçmişi 4'üncü Murat'a kadar uzanıyor. Şeyhülislam Bahai Efendi tarafından yaptırılan yalı Bahai Körfezi olarak anılan körfezde bulunuyor....