04 / 05 / 2024

Doğa İnşaat Bakırköy Pruva 34 projesi

Doğa İnşaat Bakırköy Pruva 34 projesi

Daire teslimlerinin Ekim 2017 tarihinde gerçekleşeceği Pruva 34 Konutları 62 bin 373 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Peki Pruva 34 nerede?

Pruva 34 ne zaman teslim?

Toplam 239 adet daireden oluşan Pruva 34 Evleri 7 konut konut bloğu, 2 otel bloğu ve 1 apart otel bloğu halinde yükseliyor. Peki Pruva 34 ne zaman teslim edilecek?

Ataköy Pruva 34 fiyatları!

Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilen Ataköy Pruva 34 fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

Pruva 34 Bakırköy projesi Temmuz'da satışta!

Doğa Şehircilik Bakırköy projesinin adı Pruva 34 olarak belirlendi. İnşaat çalışmaları devam eden Pruva 34 Bakırköy projesinin Temmuz ayında satışa sunulması planlanıyor. Proje rezidans ve otel alanlarından oluşuyor...

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Doğa İnşaat Bakırköy Pruva 34 projesi Haberi

Doğa İnşaat Bakırköy Pruva 34 projesi

"Pruva 34 nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Daire tipleri 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan Pruva 34 projesi 7 konut konut bloğu, 2 otel bloğu ve 1 apart otel bloğundan oluşuyor. 


Doğa Şehircilik imzası ile yükselen Pruva 34 Rezidans 'ta dairelerin büyüklükleri 290 metrekareden başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Ekim ayı olarak belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Pruva 34 Evleri fiyatları 4 oda 1 salon dairelerde 2 milyon dolar ile 2 milyon 750 bin dolar, 5 oda 1 salon dairelerde ise 3 milyon dolar ile 3 milyon 750 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Toplam 239 adet dairenin bulunduğu Pruva 34 Residence'de yüzde 30 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel için firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı...