10 / 05 / 2024

doğa koleji borçları

doğa koleji borçları

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Dikkat! Doğalgaz ve elektrik borçları siliniyor, bu illerde yaşayanlar başvuruyu kaçırmayın.

Elektrik ve doğalgaz fatura borçları, afetzedelerin bulunduğu illerde kamu kurumları tarafından feragat edilecek. İşte, borcu silinecek illerle ilgili bilgiler...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Bir banka daha borçları sildiğini açıkladı! O banka borçları silmesiyle ayakta alkışlandı!

Garanti BBVA depremde hayatını kaybeden müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını sileceğini açıkladı.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

TBB’den ‘deprem’ açıklaması! Depremden etkilenenlerin banka borçları 6 ay ötelenecek

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve çevresindeki pek çok şehirde de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm Türkiye seferber olmuş durumda. Türkiye Bankalar Birliği de yaptığı açıklama ile bölgede yaşanan felaketten etkilenenlerin banka borçlarının öteleneceğini duyurdu

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti! Hemen bakın!

Vergi borçları silinecek mi? Cezalara af geldi mi? Tek tek açıklandı, duyanların aklı başından gitti... Hemen bakın...

TEDAŞ’a borcu olanlara yapılandırma müjdesi! Ayrıca O borçların tamamı da silinecek!

TEDAŞ’a borcu olan milyonlarca elektrik tüketicisini sevindiren müjdeli haber geldi. Yapılandırma imkanı tanınmasının yanı sıra şartlara karşılayan binlerce abonenin borçları da siliniyor. İşte haberin ayrıntıları…

doğa koleji borçları Haberi

doğa koleji borçları

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Doğa Okulları'nda yaşanan borç krizini kaleme aldı.

İşte Serpil Yılmaz'ın 'Doğa’ya “Yıldırım” çözüm aranıyor' başlıklı yazısı...

Metal Yapı Konut'un iştiraki Asist Öğretim Kurumları'nın borcunu üstlenen Arı İnovasyon'un yönetim kadrosunda değişiklik olunca İTÜ'den de “sahiplenme” sinyalleri geliyor. Önce Arı İnovasyon'da yönetim değiştirildi, İTÜ eski Rektörü Mehmet Karaca'nın yerine yine İTÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Deniz geldi. Şimdi de alacaklı kamu bankaları ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmaya gidiliyor. 

★★★

Doğa Koleji'nin geçen sene hayatını kaybeden sahibi merhum Ömer Sacaklıoğlu'nun kurduğu Metal Yapı Konut'un iştiraki Asist'in kamu bankalarına olan borcuna da yapılandırılma kararı verilmişti. Ardından Doğa Okulları, İTÜ Eta Vakfı'nın kurduğu Arı İnovasyon şirketinin oldu. 

★★★

Kredi geri ödemelerinde güç duruma düşen Arı İnovasyon'un banka geri ödemelerinde de krizyaşadığı belirtilmişti. Müjdeli haberi...