01 / 05 / 2024

doğa koleji kampüs hedefi

doğa koleji kampüs hedefi

Doğa Koleji kampus atağına kalktı. 2015'te 150 kampusa ulaşmayı hedefleyen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, "100 bin öğrenci ve 16 bin çalışana sahip bir kurum olacağız" dedi...

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Doğa Koleji Öğretmen Komitesi: Mücadeleye devam edeceğiz!

Patronların Ensesindeyiz Doğa Koleji Öğretmen Komitesi, hakları için mücadele eden Doğa Koleji öğretmenlerinin maaşlarının bir kısmını almasının ardından bir yazılı açıklama yayımladı...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

Doğa Koleji resmen İTÜ’lü oldu!

Doğa Koleji, bir süredir yaşadığı mali sıkıntılarla gündeme geliyordu. Öğretmen ve personellerin maaşını alamadığı Doğa Koleji’nin resmi satışı dün gerçekleşti…

Doğa Koleji’nde devir gerçekleşti!

Mali açıdan zor durumda olan Doğa Koleji’nde satış süreci bitti. Bugün kurumun İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi...

doğa koleji kampüs hedefi Haberi

doğa koleji kampüs hedefi

Doğa Koleji kampus atağına kalktı. 2015'te 150 kampusa ulaşmayı hedefleyen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, "100 bin öğrenci ve 16 bin çalışana sahip bir kurum olacağız" dedi.


12 yılda Türkiye'deki eğitim zincirinin önemli bir halkası haline gelen Doğa Koleji, yeni eğitim-öğretim döneminde 104 kampusa ulaşmayı hedefliyor. Geçen yıl yüzde 50 büyüdüklerini söyleyen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, 2011'de Türkiye merkezli Turkven'in ortaklığıyla büyümelerinin ivme kazandığını belirtti. Gazanker, bugün 70 bin öğrenci, 12 bin çalışan ve 1 milyar TL'lik ciroya sahip bir kuruma dönüştükleri bilgisini verdi. 


100 BİN ÖĞRENCİ 

Eylül 2015'te 150 kampus, 100 bin öğrenci, 16 bin çalışan ve 1.5 milyar TL'lik ciroya ulaşmayı planladıklarını belirten Gazanker, şu bilgileri verdi: "Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına 20 yeni kampus açarak başlıyor. Afyon,...