01 / 05 / 2024

Doğa Parkı kadıköy

Doğa Parkı kadıköy

Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği müteahhitliğinde Şentürk İnşaat'ın imzasının bulunduğu ve Sahrayıcedit Mahallesi'nde yer alan Doğa Parkı, 9 Mart Pazar günü açılıyor.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Kadıköy'de samandan bina inşa ediliyor!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor

Kadıköy Rasimpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Rasimpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Kadıköy Park Residences Cadde ödeme şekli!

Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa edilen Park Residences Cadde projesi toplam 341 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor...

Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

İstanbul Kadıköy Göztepe'de yükselen Park Residences Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 20 peşinat verildiğinde 5 yıl sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2017!

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Park Residences Cadde'de sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Doğa Parkı kadıköy Haberi

Doğa Parkı kadıköy


Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği Doğa Parkı 9 Mart'ta açılıyor. Sahrayıcedit Mahallesi'nde yer alan Doğa Parkı'nda yeşil alan ve oyun sahası eksikliği önemli ölçüde giderildi. 


Doğa Parkı'nın müteahhitliğinde Şentürk İnşaat'ın imzası bulunuyor. Kamuya terk edilmiş alanı yeşil olarak değerlendiren Kadıköy Belediyesi, park açılışına tüm halkı davet etti. 



Kübra...