15 / 05 / 2024

doğalgaz depolama yatırımı açıklaması

doğalgaz depolama yatırımı açıklaması

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

AK Parti döneminde Türkiye’ye ne kadar doğrudan yabancı yatırım geldi?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun 300 miyar dolarlık yabancı yatırım getireceğine ilişkin seçim vaatlerinin yankıları devam ediyor. Bakan Nebati, bu vaade ilişkin tepkisini 2002 ile 2023 yılları arasında gerçekleşen yabancı sermaye yatırımları ile verdi.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Prefabrik evlerin nasıl ısındığı merak ediliyor. Bu yüzden Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Altına yatırım yapacak vatandaşlara geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların doğruluğu bugün altın fiyatlarının geldiği durumdan sonra resmen kanıtlandı. İşte altın yatırımcılarına yapılan önemli uyarının detaylar...

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

doğalgaz depolama yatırımı açıklaması Haberi

doğalgaz depolama yatırımı açıklaması

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İskenderun-Hatay civarında doğalgaz depolama alanında 10 milyar liralık bir Türk-yabancı ortak bir projeyi stratejik teşvik kapsamına aldıklarını; yatırımcı ülke ve şirkete ilişkin detayları bugün yazılı olarak açıklayacaklarını söyledi.


KONUTDER tarafından düzenlenen toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Zeybekci, "Ekonomi Bakanlığı olarak tek bir kalemde 10 milyar TL'lik bir yatırım belgesi verdik. Türkiye'nin enerji güvenliğini garanti altına alacak bir yatırım. Alan olarak doğalgaz depolama. Doğalgazla ilgili dalgalanmalarda, Türkiye'nin gerek fiyat, gerekse sürdürülebilir enerji güvenliği alanında zayıflığı söz konusu. Türkiye'nin gerek fiyat hareketlerine karşı elastikiyeti, gerekse sürdürülebilir arz güvenliği için önemli bir yatırım olacak" dedi.


Yatırımı stratejik teşvik kapsamına aldıklarını belirten Zeybekci, yatırımın...