22 / 05 / 2024

doğalgaz kullanımıi 2015te ne kadar doğalgaz kullanılacak

doğalgaz kullanımıi 2015te ne kadar doğalgaz kullanılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Geçen yıl 48 milyar metreküp doğalgaz kullandık. 2015 yılında da 51 milyar metreküp doğalgaz kullanmayı öngörüyoruz" dedi.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Kia Stonic Mart zammı yapıldı mı? İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kia Stonic'in en büyük özelliği, pratikliği ve çok yönlülüğüdür. Bu kompakt crossover SUV, şehir içi kullanım için tasarlanmıştır ve geniş iç hacmi, pratik bagaj alanı ve yakıt verimliliği gibi özellikleri sayesinde günlük hayatta oldukça kullanışlıdır.  Stonic 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

doğalgaz kullanımıi 2015te ne kadar doğalgaz kullanılacak Haberi

doğalgaz kullanımıi 2015te ne kadar doğalgaz kullanılacak


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Geçen yıl 48 milyar metreküp doğalgaz kullandık. 2015 yılında da 51 milyar metreküp doğalgaz kullanmayı öngörüyoruz" dedi. 


Yıldız, AK Parti Melikgazi ve Kocasinan İlçe başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra il binasında düzenlediği toplantıda, AK Parti iktidarının bir kısım çevreler tarafından sürekli tartışma konusu haline getirilmek istendiğini söyledi. 


Yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sonuçlara hep birlikte saygı gösterilmesi gerektiğini ifade eden Yıldız, "Ama bu saygı sadece bizim tarafımızdan gösterilecek bir konu değil. Demokrasinin bütün unsurları, iktidarı, muhalefetiyle birlikte herkes bu seçim sonuçlarını içine sindirecek. Her birimiz buna saygı göstereceğiz. Bizler ancak seçim ortamlarında iktidarları tartışabiliriz. Onun haricinde tartışmamız demokratik bir yolla olmaz" şeklinde konuştu. 


Yıldız, bir gazetecinin "Kanadalı bir firma tarafından Trakya'da doğalgaz bulundu ve çıkarılmaya başlandı....