16 / 05 / 2024

doğalgaz sıkıntısı yaşanacakmı

doğalgaz sıkıntısı yaşanacakmı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hava sıcaklığının geçen yıla oranla daha düşük seviyede seyretmesi nedeniyle doğalgaz tüketiminin arttığını ancak gaz arzıyla ilgili herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını bildirdi....

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı had safhaya çıktı! 100 bin TL maaşla bile eleman bulunamıyor!

Verilen yüksek maaşlara rağmen inşaat ve sanayi sektöründe yaşanan eleman sıkıntısı had safhaya çıktı. Maaşlar 100 bin TL ile zirveye çıkmasına rağmen eleman bulunamıyor.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı derinleşiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin merakla beklenen İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nda inşaat sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı derinleştiğine dikkat çekildi. İşte söz konusu raporda yer alan detaylar...

Kiracısını tahliye ettirirken sıkıntı yaşamak istemeyenler bunlara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracısını sorunsuz bir şekilde tahliye ettirmenin yollarını arıyor. Peki kiracı nasıl sıkıntısız bir şekilde tahliye edilir?

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı halk arasında ısınma yardımı olarak da anılan ödemelerin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. Aralık ayına girilmesi ile birlikte doğalgaz yardımına dair soruların da sayısı da arttı. İşte detaylar!

Yüklü doğalgaz faturaları ödemek zorunda değilsiniz! Faturaların yarısı boşa ödeniyor! İşte bilinmeyen detay!

Doğalgaz faturalarının yarısını ödeyebilirsiniz. Havaların soğuması ile artık petekler yanmaya başladı. Peki faturalarınızın yarısını ödeyebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar!

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

doğalgaz sıkıntısı yaşanacakmı Haberi

doğalgaz sıkıntısı yaşanacakmı


TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının bütçesi üzerine söz alan Yıldız, Türkiye'nin dört bir yanında hava sıcaklığının, geçen yılın aynı günlerine göre ortalama 6 derece daha soğuk olduğunu belirtti. 


Bu nedenle yaklaşık 183 milyon metreküp olan günlük doğalgaz tüketiminin şu anda 200 milyon metreküpe yaklaştığını belirten Yıldız, "Hamdolsun, gaz arzıyla alakalı herhangi bir sıkıntımız yok ve bununla alakalı da bütün meskenlerimizin, önemli ölçüde sanayimizin ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor" dedi. 


Atmosfere açık işletmelerde, özellikle bir milyon 100 bin kilometre iletim ve dağıtım hattı olan işletmelerde bir kısım aksaklıkların yaşanmasının muhtemel olacağını daha önce de söylediğini anımsatan Yıldız, "Londra'da Heathrow Havaalanı'nda aşırı rüzgar ve fırtınada yaklaşık yedi saat civarında elektriksiz kaldığı bir ortam oluştu. İsveç hakeza, Moskova'da 12 milyon insan elektriksiz kaldı ve Manhattan'da yaklaşık...