02 / 05 / 2024

doğalgaz tedariği ne durumda

doğalgaz tedariği ne durumda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, doğalgaz tedarikine ilişkin, "Öngörüm böyle bir krizi inşallah yaşamayız ama 'Böyle bir ihtimal var mı?' derseniz, Ukrayna'dan kaynaklanabilecek böyle bir durum var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

doğalgaz tedariği ne durumda Haberi

doğalgaz tedariği ne durumda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Yıldız, petrol fiyatlarındaki gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtlarken, ham petrol varil fiyatının 115-118 dolar civarına çıktığında spekülatif kazançlar içerdiğini, 100 dolar ve altında olması gerektiğini vurguladı. Şu anda 85-86 dolar olan petrol varil fiyatlarının, Türkiye'ye fayda sağlayacağına dikkati çeken Yıldız, bu düşüşün teknik ve siyasi gerekçelerinin olduğunu dile getirdi.



Yıldız, şunları kaydetti:


"Akaryakıt fiyatlarında malum 3 defa üst üste indirim oldu ve 2005 yılından bu tarafa herhangi bir siyasi karar olmaksızın da otomatik fiyatlama mekanizmasıyla beraber kendi halinde bir formül çerçevesinde dalgalanıyordu. Yalnız şunu unutmamamız lazım: Ham petrol varil fiyatlarında yüzde 24,5'luk, yüzde 25'lik bir düşüşün aynı şekilde petrol ürünlerinde dünyada düşmediğini görüyoruz. Biz Akdeniz havzasınca, Genova piyasasında ve bütün Akdeniz'e komşu ülkelerle beraber Avrupa Birliği...