27 / 04 / 2024

doğalgazda indirim yapılacak mı

doğalgazda indirim yapılacak mı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıt fiyatlarındaki indirimin sevindirici olduğunu ancak yeterli olmadığını, doğalgazda da indirime gidilmesi gerektiğini dile getirdi...

Doğalgaza bir indirim daha mı geliyor?

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türkiye'ye verilen doğalgaz fiyatında ilk aşamada yüzde 6 indirim yapacaklarını, bu rakamın daha sonra yüzde 15 'e çıkartabileceklerini söyledi.

Doğalgaz indirimi vatandaşa yansıyacak mı?

Rusya’nın doğalgaz fiyatlarına indirim yapmasını değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız, daha yüksek bir indirim istediklerini belirterek, “Rusya Devlet Başkanı Putin’in verdiği rakam olumludur” dedi

Bakan Yıldız'dan doğalgazda kritik indirim açıklaması!

Rusya’dan alınan doğalgazda Putin'in yüzde 6'lık indirim teklifi üzerine Bakan Yıldız "Bizim indirim talebimiz daha yüksek. İndirimin tüketiciye yansımasını ise henüz çok erken görüyorum" diye konuştu.

Taner Yıldız: Doğalgazda istediğimiz rakam teklifin üzerinde değil!

Taner Yıldız, Rusya'nın doğalgazdaki indirim teklifine dair, " Karşı teklifimiz nihayetlenmemiştir. İstediğimiz rakam onların teklifinin üzerinde. Çünkü BOTAŞ karı üzerinden değil, zararı üzerinden bu müzakereler sürüyor " dedi.

Rusya'dan Türkiye'ye yüzde 6 doğalgaz indirimi!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yaptığı ortak basın açıklamasında, "Türk ortaklarımızla enerji işbirliği ile ilgili, 1 Ocak itibarıyla doğalgaz fiyatlarında yüzde 6 indirim sağlayacağız" dedi

Doğalgazda indirim olacak mı?

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından "Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru" paneli düzenlendi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konu ile ilgili açıklama yaptı. Doğalgazda indirim olacak mı?

Taner Yıldız: Doğalgaz fiyatında indirim talep ettik!

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından "Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru" paneli düzenlendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatında indirim talebini Rusya tarafına ilettiklerini belirtti.

Doğalgazda indirim için ciddi adım atıldı!

İran ' ın, Tebriz ’ deki gaz basınç tesislerinin kapasitesini yükselterek Türkiye ’ ye ihraç edilen doğalgaz hacmini günlük 60 milyon metreküpe çıkarmayı planladığı açıklandı...

Taner Yıldız: Doğalgazla alakalı herhangi bir indirim yapmamız söz konusu değil!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:- "Doğalgazla alakalı herhangi bir sübvansiyon ve indirim yapmamız söz konusu değil. Bunu vatandaşımızla da her zaman paylaşıyoruz. Tam tersi şu anda maliyetlerimiz arttı, biz direniyoruz"

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

BOTAŞ’tan müjdeli haber! Doğal gaza indirim geldi!

BOTAŞ’tan doğal gazla ilgili büyük müjde geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre BOTAŞ, sanayide kullanılan doğalgaza indirim yapıldığını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından birçok vatandaş, arama motorlarında 'Doğalgaza indirim mi yapıldı? diye araştırmaya başladı.

Ziraat Bankası’ndan herkese peş peşe acil bildirim gitti! Bunu yapanlara dev indirim yapılacak!

Ziraat Bankası tarafından müşterilere çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda kart sahiplerine kampanya doğrultusunda 250 lira hediye edileceği bildirildi.

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen açıkladı! 2.500 TL ödeme yapılacak! Başvuran herkes alıyor! Hemen bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca kişiyi ilgilendiren destek ödemeleri yapmaya devam ediyor. Doğal Gaz tüketim desteği kapsamında 2,500 TL ödeme yapılacak. Başvuran herkes alıyor! Tarih belli oldu! Hemen bakın...

 İstanbul'da indirim yapıldı ama...! Uzmanı madalyonun öbür yüzünü yazdı

1 Ocak 2023’ten itibaren uygulanmak üzere, İstanbul için doğalgaz faturalarında yüzde 12 indirim yapıldı. Fakat bu indirimden sonra İstanbul'da bir tartışma başladı .Bu tartışmanın sebebi ise neden Türkiye genelinde yapılmadığı üzerineydi.

doğalgazda indirim yapılacak mı Haberi

doğalgazda indirim yapılacak mı


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıt fiyatlarındaki indirimin sevindirici olduğunu ancak yeterli olmadığını, doğalgazda da indirime gidilmesi gerektiğini bildirdi. 


Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, hazirandan bu yana petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün sevindirici olduğunu ve Türkiye'nin yaklaşık 6 aylık bir zaman içerisinde indirimlerden 5 milyar dolara yakın kar elde ettiğini belirtti. 


Rusya ile doğalgaz görüşmelerinde sağlanan yüzde 6'lık indirimi daha da arttırma yoluna gidilmesini anlatan Palandöken, düşürülen fiyatların mutlaka halka da yansıtılması gerektiğini bildirdi. 


Petrol fiyatlarında yüzde 52’lik düşüş yaşandığına dikkati çeken Palandöken, şunları kaydetti:


"Buna rağmen 4 lira 99 kuruştan satılan 95 oktan kurşunsuz benzin yüzde 16 düşüşle 4 lira 19 kuruşa indi. Petrol fiyatlarındaki düşüşün halkın diğer kesimlerine de yansıması sağlanmalı. Motorinde yapılacak yüksek oranlı indirim en yüksek...