02 / 05 / 2024

doğalgazda son durum

doğalgazda son durum

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, doğalgaz tedarikine ilişkin, "Öngörüm böyle bir krizi inşallah yaşamayız ama 'Böyle bir ihtimal var mı?' derseniz, Ukrayna'dan kaynaklanabilecek böyle bir durum var" dedi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizi ve ekonomik aktivite ile ilgili endişeler doğrultusunda negatif seyrediyor. İşte piyasalardaki son durum...

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 8 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaştığı görülüyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum nedir? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 8 Ekim 2022 altın fiyatları..

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 7 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaşıyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 7 Ekim 2022 altın fiyatları..

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 7 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 7 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu hafta sonuna doğru gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altında son durum..

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklandı. Peki Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

Kocaeli'nin örnek projelerinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın inşaatı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İşte Kocaeli projelerinde son durum...

doğalgazda son durum Haberi

doğalgazda son durum

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Yıldız, petrol fiyatlarındaki gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtlarken, ham petrol varil fiyatının 115-118 dolar civarına çıktığında spekülatif kazançlar içerdiğini, 100 dolar ve altında olması gerektiğini vurguladı. Şu anda 85-86 dolar olan petrol varil fiyatlarının, Türkiye'ye fayda sağlayacağına dikkati çeken Yıldız, bu düşüşün teknik ve siyasi gerekçelerinin olduğunu dile getirdi.



Yıldız, şunları kaydetti:


"Akaryakıt fiyatlarında malum 3 defa üst üste indirim oldu ve 2005 yılından bu tarafa herhangi bir siyasi karar olmaksızın da otomatik fiyatlama mekanizmasıyla beraber kendi halinde bir formül çerçevesinde dalgalanıyordu. Yalnız şunu unutmamamız lazım: Ham petrol varil fiyatlarında yüzde 24,5'luk, yüzde 25'lik bir düşüşün aynı şekilde petrol ürünlerinde dünyada düşmediğini görüyoruz. Biz Akdeniz havzasınca, Genova piyasasında ve bütün Akdeniz'e komşu ülkelerle beraber Avrupa Birliği...