30 / 04 / 2024

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizi ve ekonomik aktivite ile ilgili endişeler doğrultusunda negatif seyrediyor. İşte piyasalardaki son durum...



ABD'de hükümetin borç limiti krizine ilişkin belirsizlikler, varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 

ABD Başkanı Joe Biden, dün borç limiti ile ilgili olarak Kongre liderleriyle bir araya gelirken, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, görüşme sonrasında gerçekleştirdiği açıklamasında, hafta sonuna kadar anlaşma sağlanmasının mümkün olduğuna, anlaşmanın o kadar da zor olmadığına dikkat çekti. 

Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell da temerrüde düşülmeyeceğinden emin olduklarınıın altını çizerken, Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer ise borç limitine ilişkin bir anlaşmaya daha yakın olduklarını dile getirdi. 

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın, Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön