03 / 05 / 2024

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu Yüzme

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu Yüzme

Mutfakların köklü ve vazgeçilmez markası Emsan tarafından yaptırılan ve 1985 yılında öğretime başlayan “Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu”, başarısını yüzme yarışmalarında da gösteriyor

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Mimar Doğan Kuban: AKM için keşke yarışma açsalardı!

Duayen mimar Doğan Kuban, Gazete Habertürk'ten Kübra Par ile röportaj gerçekleştirdi. Kuban, Murat Tabanlıoğlu'nun AKM projesini de yorumladı..

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sadıkoğlu ve Berkay Fatih Doğan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Doğançay Hidroelektrik Santralleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemi ile bağlandığı Doğançay Hidroelektrik Santralleri açılış törenine katıldı.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Özelleştirme İdaresi, Malatya Doğanşehir'de 237 bin TL'ye bina sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Malatya Doğanşehir ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi Sökek mevkiinde yer alan 15 bin metrekarelik alana sahip binayı 237 bin TL teklif veren Hakkı Çiftçiğlu'na sattı...

Bilal Doğan: Konak'ta çöpler sağlıklı toplanmıyor!

Başkan Pekdaş'ın AK Partili Bilal Doğan'ı eleştirip söz hakkı vermeden oturumu kapatması tepki çekti. Doğan, "Belediyenin temel görevinin dahi burada sağlıklı yapılmadığını görüyoruz" dedi.

Akfen Holding Doğançay HES 2 projesi onaylandı!

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Doğançay HES 2 projesi onaylandı. İşte, Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama..

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Sonuçlandı!

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru sonucu açıklandı.

Süleyman Doğan vefat etti! Danytur Turizm'in acı günü!

Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi çalışanlarından Nur Ali Doğan'ın babası Süleyman Doğan vefat etti. Vefatı üzerine Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi'nden taziye mesajı yayınladı.

1943 yılında Doğan Sigorta Şirketi İstanbul'da 250 yataklı hastane kuracakmış!

1943 yılında Doğan Sigorta Anonim Şirketi adında bir şirket 300 odalı, İstanbul'un en büyük hanı Buton Han'ı satın alarak 250 yataklı bir hastane meydana getirecekmiş.

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu Yüzme Haberi

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu Yüzme

Mayıs ayı içerisinde Marmaris’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 3 branştaTürkiye Şampiyonu olan okul planlı çalışmanın karşılığını alıyor.

 

1972 yılında kurulan Emsan, eğitime verdiği destekle de dikkat çekiyor. Her geçen yıl kendini yenileyen fonksiyonel ürünleriyle tüketicisinin beğenisini kazanan marka, yüzme yarışmalarına sponsor olarak sadece mutfak ürünleri üreten bir marka olmadığını kanıtlıyor.


14-16 Mayıs 2012 tarihinde Marmariste yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan “Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu” 100 metrede serbest, 50 metrede kelebek ve 50 metrede serbest branşlarında Türkiye şampiyonu olarak bir ilke imza attı. Takım ve ferdi olarak farklı kategorilerde yarışan okul; kadın takımlarının yarıştığı bölümde 19 okul arasında beşinci; erkek takımlarının yarıştığı bölümde ise 30 okul arasından altıncı oldu.