06 / 05 / 2024

Doğan Hızlan rami kışlası açıklaması

Doğan Hızlan rami kışlası açıklaması

Gazeteci, yazar, eleştirmen Doğan Hızlan İstanbul Eyüpsultan'daki 250 yıllık Rami Kışlası’na ilişkin olarak bazı açıklamalar yaptı.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Yazar evleri için harekete geçme vakti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evleri konusunda başlatılan kampanyayı kaleme aldı. İşte o haber...

Yazar evlerini korumak için derneklere çağrı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evlerini korumak için derneklere çağrı yaptı.

Doğan Hızlan: Eski yapıların kültüre kazandırılmasından yanayım!

Gazeteci, yazar, eleştirmen Doğan Hızlan İstanbul Eyüpsultan'daki 250 yıllık Rami Kışlası’na ilişkin olarak bazı açıklamalar yaptı.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

Mehmet Doğan: Hükümet desteklerse 1,5 milyon konut satılır!

Doğsen İnşaat Genel Müdürü Mehmet Doğan, “Eğer hükümet de desteklerse bir buçuk milyon konut satışı gerçekleşebilir” dedi.

Doğan Hızlan rami kışlası açıklaması Haberi

Doğan Hızlan rami kışlası açıklaması

Gazeteci, yazar, eleştirmen Doğan Hızlan Kültür ve Turizm Bakanlığınca, binaların restorasyonunun tamamlanmasının ardından 220 bin metrekarelik kullanım alanıyla Türkiye’nin en büyük kütüphanesi olacak olan İstanbul Eyüpsultan'daki 250 yıllık Rami Kışlası’yla ilgili olarak Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirmede bulundu.

Projeyi henüz görmediğini söyleyen Hızlan, "Ben eski yapıların, binaların kültüre kazandırılmasından yanayım. Bütün dünyada da böyle terk edilmiş, bırakılmış binalar kültüre kazandırılır. Hatta savaş zamanında silah deposu olan ve başka şeyler üreten yerler bile barış zamanında kültürel işlere adanır. Eskiden hava gazı üretilen yerler vardı Yedikule'de. Öyle duruyor. Onun yerine de çok güzel kültürel bir yapı yapılabilir." dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Doğan Hızlan, kütüphane ve müzelerin kültür sanat hayatı için önemine değinerek, "Birçok özel müze açıldı Türkiye'de, özellikle de İstanbul'da. Dünyanın birçok sanatçısını, heykeltıraşlarını,...