17 / 05 / 2024

Doğan1 İnşaat iletişim

Doğan1 İnşaat iletişim

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Umur tarafından kuruldu. 

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Örgen ve Süleyman Örgen tarafından kuruldu.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Doğasa İnşaat Malzemeleri Metal Tekstil Otomotiv Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğasa İnşaat Malzemeleri Metal Tekstil Otomotiv Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Doğan tarafından kuruldu. 

Doğan1 İnşaat iletişim Haberi

Doğan1 İnşaat iletişim

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Umur tarafından kuruldu. 

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Doğan1 İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Atışalanı Cad.No:14/20...