02 / 05 / 2024

Doğanlar Stadı son durum

Doğanlar Stadı son durum

Göztepe ve Altınordu kulüplerinin yöneticileri Başkan Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı görüşmede çalışmaların 2015-2016 sezonuna yetişecek şekilde hızlandırılması kararlaştırıldı.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Özel sektör çalışanlarına son dakika müjdesi! Ocak'tan sonra o ödeme tam 35 bin 108 TL'ye yükselecek!

Özel sektör çalışanlarına ödenecek kıdem tazminatı resmen artıyor. Peki kıdem tazminatı tavanındaki artış hangi çalışanları etkileyecek? İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

2 Mart 2023 bakım aylıkları verildi mi? Bakım aylığı verildiğini nasıl anlarım?

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında olan evde bakım maaşı için yeni bir ay yeniliği gündeme geldi. Giderek artan ihtiyaçlar doğrultusunda özellikle son zamanlarda destek ödemelerini artıran Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından yeni haber gel

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Otomobile enerji zammı yolda

Türkiye’de otomobil üretiminde 2021 yılında yüzde 5 olan enerji maliyeti, elektrik ve doğalgaza gelen son zamlarla yüzde 15’e kadar yükseldi.

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Doğalgaz kesintisi olacak mı? 10 gün süreyle doğal gaz akışında kesinti olacağına ilişkin açıklamalarda son dakika haberleri geliyor. Doğalgazdaki kesinti konutlara yansıyacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Prof. Dr. Doğan Kuban son yolculuğuna uğurlandı!

Beykoz'daki evinde 95 yaşında yaşamını yitiren Mimar akademisyen Prof. Dr. Doğan Kuban son yolculuğuna uğurlandı...

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Çalışanlar dikkat! Son 14 gün kaldı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle devlet tarafından sağlanan destekler arasında çalışanlara uygulanan kısa çalışma ödeneklerinin bitmesine son 14 gün kaldı...

Doğanlar Stadı son durum Haberi

Doğanlar Stadı son durum


Göztepe ve Altınordu kulüplerinin yöneticileri Başkan Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı görüşmede çalışmaların 2015-2016 sezonuna yetişecek şekilde hızlandırılması kararlaştırıldı.


Geçtiğimiz sezon stat sıkıntısı yaşayan Göztepe ve Altınordu kulüpleri, yeni sezondaki maçlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle yapılan Doğanlar Stadı’nda oynayacak.

Alsancak Stadı’nın deprem riski nedeniyle kapatılması üzerine daha da önem kazanan proje, UEFA standartlarına göre geliştirildi. Stadın 2015-2016 sezonunun başlangıcına yetiştirilmesi ve öngörülen çim kalitesinin yükseltilmesi için projeye destek veren her iki kulübün yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Başkan Kocaoğlu ile birlikte projenin son detaylarını görüştü. Görüşmede statta gece maçlarının da...