13 / 05 / 2024

doğanözü baraji

doğanözü baraji

Belediye Başkanı Ünal, 'İlçemiz için asıl tehlike  Kızılcahamam"ın 15 kilometre yakınına Doğanözü  Barajı"dır. Barajların 5 kilometre çevresine konut inşa etme yasağı  buradaki sosyal  yaşamı bitirecek' dedi

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğan Cansızlar: İhalesi yapılmış projelerin askıya alınması zor!

Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Prof. Dr. Doğan Cansızlar YEP'te' kamu tasarrufu' konusunda yer alan 'ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak henüz başlanmamış yatırım projelerinin askıya alınması' kararıyla ilgili açıklama yaptı. 

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Malatya Doğanşehir'deki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

Doğan Kuban: Mimar Sinan'dan sonra herkes onu taklit etti!

Prof. Dr. Doğan Kuban “Osmanlı’nın iki tane mimari geleneği var. Birincisi cami, ikincisi ahşap mimarisi... Bizim en büyük şansımız Mimar Sinan’dı. Ardından gelen herkes onu kopyaladı” diyor.

Doğan Ekici, Kayseri Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Vatandaş TOKİ mantığı ile ödeyip yeni evlerine kavuşmuş olacak. Yeni yapılacak binalarımız 7 katlı olacak. Öte yandan eski sanayi sitemizi kaldırıyoruz, onu yıkacağız" dedi.

doğanözü baraji Haberi

doğanözü baraji

Tabiat harikası Ankara"nın Kızılcahamam ilçesinde, bölgenin içme suyu ihtiyacını  karşılayan 4 barajın su havzalarını kuruttuğu ve tüm tarımsal üretimi yok ettiği  öne sürülürken, yöredeki köylülerin evlerini terk ettiği bildirildi. Ankara"nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı Kurtboğazı, Eğrekkaya,  Bayındır ve Akyer barajlarının Kızılcahamam"a 12 ile 28 kilometre uzaklıkta  bulunduğunu belirten yöre halkı, geçen yıl yapımına başlanan Doğanözü Barajı"nın  da tedirginlik yarattığını belirtiyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Ankara"nın su ihtiyacını karşılayan barajların büyük bölümünün kendi  ilçelerinde bulunduğunu vurgulayarak, bu durumun kentteki doğal yaşam için büyük  bir tehlike oluşturduğunu iddia etti. çamlıdere Barajı"nın da ilçelerindeki çeltikçi bölgesi ve Alicin  Deresi"ni yok ettiğini savunan Ünal, özellikle Eğrekkaya ve Akyer barajlarının  bölgedeki su havzalarını kuruttuğunu ve doğal güzellikleri yok...