18 / 05 / 2024

Doğanşehir Sanayi Sitesi yenilendi mi

Doğanşehir Sanayi Sitesi yenilendi mi

Malatya’nın bütün ilçelerinde önemli yatırım ve hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde atıl durumda olan Sanayi Sitesinin sorunlarını çözerek, siteyi faal hale getirdi. Esnaflar da siteye taşınmaya başladı.

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Malatya Doğanşehir TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Malatya Doğanşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Doğanşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Doğanşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Doğanşehir sosyal konut projesi... 

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Doğanşehir Sanayi Sitesi yenilendi mi Haberi

Doğanşehir Sanayi Sitesi yenilendi mi


Malatya’nın bütün ilçelerinde önemli yatırım ve hizmetlerde bulunan Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde atıl durumda olan Sanayi Sitesinin sorunlarını çözerek, siteyi faal hale getirdi. Esnaflar da siteye taşınmaya başladı. 

2015 yılının yaz aylarında başlanılan çalışmalar çerçevesinde sanayi sitesinde içmesuyu, kanalizasyon hatları yapan Büyükşehir toprak dolgu, hafriyat, taş duvar ve bağlantı yollarını da tamamladı.

68 iş yerinin bulunduğu sanayi sitesinde 120 bin m3 toprak dolgu çalışması, 1500 m3 taş duvar örme işi yapan Büyükşehir, şuan sanayi sitesinin yollarını asfalta hazır hale getiriyor. 7 bin m3 alt temel malzemesi ile 15 bin m3 stabilize malzemenin serimini yapan Büyükşehir Belediyesi, zeminin oturmasının ardından sanayi sitesinde asfaltlama çalışmaları yapacak.

Yeni sanayi sitesinin yapılmasıyla birlikte ilçe merkezinin tam ortasında bulunan sanayi sitesi yıkılarak ilçe halkının gezip dolaşabileceği, misafirlerini...