03 / 05 / 2024

doğtaşın yurtdışı mağazaları

doğtaşın yurtdışı mağazaları

Doğtaş Mobilya, dünyanın başta gelen ticaret merkezlerinden Dubai’ de, bir yılın hemen ardından ikinci mağazasını açtı. Yeni mağaza, Ülkenin önemli caddelerinden Sheikh Zayed Road’ da açıldı...

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

doğtaşın yurtdışı mağazaları Haberi

doğtaşın yurtdışı mağazaları


Doğtaş Mobilya, dünyanın başta gelen ticaret merkezlerinden Dubai’de, bir yılın hemen ardından ikinci mağazasını açtı. Ülkenin önemli caddelerinden Sheikh Zayed Road’daki Doğtaş Exclusive Dubai mağazasının açılışı Başkonsolos Yardımcısı Derya Turan Ünal, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya, Dış Ticaret Müdürü Yener Kaya, girişimci Essam İbrahim, ikinci kuşak aile meclisi üyeleri Ogün Doğan ve Ozan Doğan, Doğtaş yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.


Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Türkmen, Doğtaş olarak 2012 yılından beri Dubai pazarında da başarılı bir şekilde yer aldıklarını söyledi. Türkmen, “Gerek mağaza konseptimiz gerekse işlevsel ve modern tasarımlarımız, tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü. 2008 yılında girdiğimiz Turquality programının verdiği global marka olma vizyonu ve bu yöndeki maddi ve...