06 / 05 / 2024

Doğu Garajı özel projeye dönüştürüldü

Doğu Garajı özel projeye dönüştürüldü

Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürülmesine karar verildi. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Antalya Doğu Garajı'ndaki 32 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi. Proje kapsamındaki 32 iş yeri, 19-20 Eylül tarihleri arasında ihaleye çıkıyor.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Doğuş Grubu'ndan borç yapılandırması açıklaması!

Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borç yapılandırmalarıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Şahenk, “Bankalarımıza hak, hukuk çerçevesinde en doğru nakit akışlarını çıkarıp bir program sunduk. Çok kısa zamanda en güzel biçimde bu olay ortadan kalkacak” dedi.

Doğu Garajı özel projeye dönüştürüldü Haberi

Doğu Garajı özel projeye dönüştürüldü


Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürüldü. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı. Proje tamamlandığında festival çarşısı esnafı eski yerine geçecek Plan değişikliği Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı devamı meclis toplantısında, geçtiğimiz yıl 1/5000'Iik ve 1/lOO'lik nazım imar planında değişikliğe gidilerek Üniversite Alanı'na dönüştürülen bölgenin planlarından yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı olarak onaylandı. 5 binlik plandaki değişiklik oylamaya sunulmadan önce söz alan CHP Gurubu Sözcüsü Songül Başkaya, komisyon kararına tek bir şartla o da projenin meclise taşınarak tartışmaya açılması olduğunu söyledi. 


Başkan Menderes Türel, salonda bulunan hiçbir belediye başkanının her projesini meclise taşımadığını yine de aykırı olan görüşü de oylatacağını söyledi. CHP'nin red oylarıyla ilgili değişiklik oy çokluğuyla kabul...