15 / 05 / 2024

doğu karadeniz altın arama çalışmaları

doğu karadeniz altın arama çalışmaları

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Yardımcısı Joeloji bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Necati Tüysüz, Türkiye'nin bakır, kurşun, çinko üretiminin yüzde 75'den fazlasını Doğu Karadeniz Bölgesinden sağladığını söyledi...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 25 Mart Cumartesi bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1978 dolara kadar yükseldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart Cumartesi altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Gram altın ve dolar tam bu kadar olacak! Dolar uçacak, altın çıldıracak! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatları son zamanlarda düşüş trendinde ve bu durum tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika açıklamasında gram altın fiyatı hakkında bilgi verdi. Memiş'e göre, gram altın fiyatı 1550 TL'ye yükselecek.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

doğu karadeniz altın arama çalışmaları Haberi

doğu karadeniz altın arama çalışmaları


Doğu Karadeniz Bölgesi'nin bakır, kurşun, çinko madenleri bakımından Türkiye'nin en zengin bölgesi olduğu belirtildi.


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Yardımcısı Joeloji bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Necati Tüysüz, Türkiye'nin bakır, kurşun, çinko üretiminin yüzde 75'den fazlasını Doğu Karadeniz Bölgesinden sağladığını söyledi. Üretilen madenlerin tenör bakımından zengin olduğunu anlatan Tüysüz, şöyle konuştu: "Ancak, Murgul’da yıllarca işletilen madenlerin sonuna doğru geldiğini görmekteyiz. Buralarda yapılan çalışmalarda bazı yeni rezervler bulundu ancak tenörü düşük kısımları işletilmekte. Bunların yanı sıra Cerrah Tepe’de altın ve bakırın beraber bulunduğu madenler var. Ancak, ÇED raporlarındaki problemleri sonucu uzun zaman işletilemedi şu an işletilmeyi bekliyor. Batıya doğru gittiğimiz zaman Giresun civarında önemli madenler var ve bunların büyük bir kısmı işletilmekte veya bitmek üzeredir. Daha batıda Küre de, Kastamonu’da çok önemli...