29 / 04 / 2024

Doğu Karadeniz projeleri

Doğu Karadeniz projeleri

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi 'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doğu Karadeniz'de kış turizm koridoru oluşturulacak!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA ), bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında Ordu'dan Artvin'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Ekrem Yüce: Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Giresun Günleri'ne katılan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, Doğu Karadeniz'in, Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile turizm sektöründe söz sahibi olacağını söyledi.

Yerli turist Doğu Karadeniz'i sevdi!

Eşsiz flora ve faunasının yanı sıra tarihi ve kültürel değerleri ile öne çıkan Doğu Karadeniz'i geçen yıl 4,5 milyon turist ziyaret etti. Yerli turist Doğu Karadeniz'i sevdi...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'den somon rekoru

Doğu Karadeniz bölgesinden 5 ayda 16,1 milyon dolarlık Türk somonu ihraç edildi.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Doğu Karadeniz için deprem uyarısı!

Doğu Karadeniz'in dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanları daha da riskli hale geldi. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölgede riskin arttığı uyarısı yaptı.

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

Doğu Karadeniz'de deprem riski arttı!

Gürcistan açıklarında Karadeniz'de 3 yıl yaşanan Richter ölçeğine 5.1 büyüklüğünde yaşanan depremin Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki fay hattını tetiklediği ve yarılmayı hızlandırdığı açıklandı.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Eylül 2019'da arttı!

Eylül 2019’da Türkiye'de satılan konut sayısı, Eylül 2018’e göre yüzde 15,4 artarak 146 bin 903 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de de yüzde 5,4 artarak 3 bin 772 oldu…

Doğu Karadeniz projeleri Haberi

Doğu Karadeniz projeleri

Trabzon'a uluslararası Arap şehri kurulması için çalışmalara başlandı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) davetlisi olarak Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla, Arap şehri kurma çalışmaları kapsamında görüşmelere başladı. Heyet, Vali Abdil Celil Öz'li. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ve DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırılırı makamında ziyaret etti. 


TURİZM TATİL KÖYÜ PROJESİ HEYETTE 

Dubai'nin önde gelen iş adamlarının olduğunu ifade eden DOKA Genel Sekreteri Kaldırım, projenin çok geniş kapsamlı tutulduğunu ifade etti. Kaldırım, "Uluslararası hizmet verecek olan Arap şehri içerisinde üniversite, hastane. 5 yıldızlı otel. konaklama merkezi ve alışveriş merkezi bulunacak. Proje tek başrna bir yaşam alanı sunuyor. Dubaili grup....