29 / 04 / 2024

Doğu Marmarada en çok konut satılan il

Doğu Marmarada en çok konut satılan il

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

Doğu Marmara'da 7 ayda 36 bin konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Doğuş GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Doğuş GYO'nun 29 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'da gerçekleşen 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edildi.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun yasal kayıtlara göre gerçekleşen 510.477.014,11 TL dönem zararı ile SPK mevzuatına göre hesaplanan (360.865.188) TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına ve dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

Doğuş GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO, 2019 yılında Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre gerçekleşen 45 milyon 457 bin 370 TL tutarındaki karın geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verdi. 

Doğu Anadolu fay hattında en sigortasız il Elazığ!

Elazığ'da meydana gelen depremde çok sayıda ev yıkıldı. 6.8 büyüklükte depremle sarsılan Elazığ, Doğu Anadolu fay hattındaki 7 il arasında en düşük konut sigortası oranına sahip...

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Doğu Marmarada en çok konut satılan il Haberi

Doğu Marmarada en çok konut satılan il



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede bu dönemde el değiştiren konut sayısı geçen yıla göre bin 188 adet azalarak 35 bin 908'e geriledi.


Kocaeli, 15 bin 401 işlemle en çok konutun satıldığı kent oldu, bu ili 10 bin 61 işlemle Sakarya, 5 bin 192 işlemle Yalova, 3 bin 179 işlemle Bolu ve 2 bin 75 işlemle Düzce izledi.


İpotekli satışlar yüzde 25 azaldı

Söz konusu dönemde bölgedeki ipotekli konut satış adedi de yüzde 26 azalışla 10 bin 877 olarak kayıtlara geçti. İpotekli satışların toplam içindeki payı yüzde 30,3 oldu.


İpotekli konut satışın en yüksek gerçekleştiği kent yüzde 38 ile Kocaeli oldu, bu oran Düzce'de yüzde 32,4, Bolu'da yüzde 26,2, Sakarya'da yüzde 25,8, Yalova'da yüzde 18,2 olarak hesaplandı.


Doğu Marmara'da...