12 / 05 / 2024

Doğubey Turizm Otelcilik iletişim Doğubey Turizm Otelcilik

Doğubey Turizm Otelcilik iletişim Doğubey Turizm Otelcilik

Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir İnanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Cihangir 1 Sokak'ta kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Ahlatlı Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatlı Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Seyat ve Ömer Seyat ortaklığında kuruldu.

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Zara Suit Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Suit Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu. 

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Reza Mohammadıan tarafından kuruldu. 

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vıacheslav Polıushın, Alekseı Ponomarev ve Mevlüt Seyfet ortaklığında kuruldu. 

Barcelo Turizm Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Barcelo Turizm Otelcilik Limited Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 268 bin 550 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğubey Turizm Otelcilik iletişim Doğubey Turizm Otelcilik Haberi

Doğubey Turizm Otelcilik iletişim Doğubey Turizm Otelcilik
Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir İnanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2. Yurt içinde ve yurtdışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek, ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri, irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3. Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel,...