02 / 05 / 2024

Doğuş İnşaat döviz kampanyası

Doğuş İnşaat döviz kampanyası

Küresel patronların istediklerini veremeyen Türk halkı, doları bozduranlara ilginç indirimleri yapmaya devam ediyor. Berber, lokantacı, fırıncı derken indirim kervanına İnşaatçılarda katıldı. Kahramanmaraşlı bir firma 15 bin Dolar bozdurana 15 bin TL indirimli ev satacağını duyurdu.

Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu: Her gün öleceğine bir gün öl!

İç ve dış piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu geldi. İşte Prof. Dr. Emre Alkin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

Bankalara döviz ve altın uyarısı! Yatırımcı yastık altına dönecek!

Altın fiyatları son dönemde tüm kazanımlarını geri verirken, dövizde de uzun süredir çok önemli bir tırmanma yaşanmıyor. Ancak bankaların altın ve döviz alım/satımındaki makasın her geçen gün artması da yatırımcıyı şaşırtıyor.

Altın fiyatını ve döviz kurlarını zıplatacak! Günler kaldı

Merkez Bankası'nın faiz kararının açıklanmasına günler kaldı. Merkez'in alacağı karar altın ve döviz kurunu yakından etkileyecek. Eylül ayında yapılan toplantıda, politika faizinin 100 baz puan düşürülmesi ve yüzde 13’ten yüzde 12’ye indirilmesi gündemde.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Merkez Bankası'nın döviz rezervi arttı! 113,7 milyar dolar oldu!

TCMB tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. öylece, 12 Ağustos'ta Merkez Bankası'nın toplam döviz rezervleri  milyar 791 milyon dolar artarak 72 milyar 560 milyon dolara ulaştı.

Döviz kuru son dakika rakamlar: Euro bugün ne kadar? 15 Haziran 2022 euro kaç TL?

Haftanın üçüncü işlem gününde döviz kuru son dakika rakamlar yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bugün euro kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? soruları en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. İşte 15 Haziran 2022 euro/TL...

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 

Doğuş İnşaat döviz kampanyası Haberi

Doğuş İnşaat döviz kampanyası


Küresel patronların istediklerini veremeyen Türk halkı, doları bozduranlara ilginç indirimleri yapmaya devam ediyor. Berber, lokantacı, fırıncı derken indirim kervanına İnşaatçılarda katıldı. Kahramanmaraşlı bir firma 15 bin Dolar bozdurana 15 bin TL indirimli ev satacağını duyurdu.


15 Temmuz darbe girişimi sonrası seçilmiş Cumhurbaşkanına, vatanına milletine sahip çıkan Tür halkı, ABD merkezli para oyunlarına 17 Milyar dolar bozdurarak cevap verdi.


Dolarını bozdur oyunu boz sloganı ile Türkiye’de 4 gün önce başlatılan kampanyaya şu ana kadar 17 Milyar dolar bozduruldu. Türk halkının duyarlı davranışına ise dünya takdir ile karşıladı.


Vatanına milletine en fazla sahip çıkan illerin başında gelen Kahramanmaraş’ta ise Doğuş inşaat isimli bir iş yeri 15 bin doları bozdurup dekont getirenlere 15 bin TL ev indirimi yapacağını duyurdu.


Konu hakkında bir açıklama yapan Doğuş İnşaat...