02 / 05 / 2024

doğuş inşaat Gönül Talu

doğuş inşaat Gönül Talu

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Gönül Talu kimdir? Gönül Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Vestellendiren günler indirimi için son gün! Vestel ankastre set 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestellendiren günler fırsat kampanyası için son gün. Ankastre setlerinde büyük indirim var. İhtiyacı olanlar stoklar tükenmeden hemen Vestel mağazalarına. Birçok üründe geçerli indirimden yararlanmak için bugün son gün acele edin! İşte, Vestel 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Amazon.com.tr'de 19 milyon öğrenciyi ilgilendiren fırsatlar için son gün! İşte Amazon.com.tr 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Amazon.com.tr'nin yaz tatilinden dönen ve yeni öğretim yılına başlayan yaklaşık 19 milyon öğrenci için ‘Şehre ve okula dönüş kampanyası’ için son gün bugün. Son tarihin 19 Eylül olarak açıklandığı kampanya Lenovo, HP,  Samsung gibi elektronik makralarının yanı sıra Scricsk, Rotring ve Pelikan gibi k

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

doğuş inşaat Gönül Talu Haberi

doğuş inşaat Gönül Talu

Gönül Talu kimdir?

Gönül Talu,  İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden yüksek lisans derecesi ile mezun olmuştur. 


1969 yılında Doğuş Grubu'na katılmış ve Doğuş İnşaat'ta çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 1991 yılından beri, Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 


Talu, aynı zamanda, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesidir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim...