09 / 05 / 2024

Doğusan İnşaat projeleri

Doğusan İnşaat projeleri

İzmir'de faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, 25'inciş yılını kutladı. Firma, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte Alaçatı'da toplandı.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Doğusan İnşaat projeleri Haberi

Doğusan İnşaat projeleri

1987 yılından beri inşaat sektörüne kaliteli yapılar kazandıran Doğusan İnşaat 25'inci kuruluş yılını, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte Alaçatı'da kutladı. 


25 yılı aşkın bir süredir karayollan, köprü, baraj, altyapı ve lüks konut alanında faaliyet gösteren Doğusan İnşaat kuruluş yıldönümünü Alaçatı Bi İnce Meyhane'de anlamlı bir geceyle taçlandırdı. 


Profesyonel bir anlayışla, "Önce Kalite" felsefesini benimsediklerini söyleyen Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, 25 yıl boyunca verdikleri emejderden dolayı tüm çaiışanlanna teşekkür etti. 


Ülkemizde ve dünyada artan gereksinimlere en mükemmel cevabı verebilmek için çalışbklannı belirten Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, önümüzdeki dönemde de farklı projelerde adlarını duyurmaya devam edeceklerini sözlerine...