23 / 07 / 2024

DOKAnın uygulandığı iller

DOKAnın uygulandığı iller

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu'nun turizm alanındaki geleceğinin bir ayağı eksik bırakılmamalıdır. Sahip olan teleferik ve yamaç paraşütü Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Kiraya yüzde 25 sınırı yarın biterse, kiracılar ve konut sahibi için ne değişecek? 

Yüzde 25 zam sınırının uygulandığı dönemde kiracı ile konut sahibi uyuşmazlıkları arttı ve bunun üzerine arabulucu sistemi uygulamaya alındı. Fakat şimdi kiralardaki yüzde 25 zam sınırı kaldırılıyor.  Peki kiracılar ve konut sahibi için ne değişecek? İşte detaylar...

Kira artışları resmen enflasyonu ikiye katladı! Yüzde 25 sınırı varken kira artışı yüzde 300’e yaklaştı!

Haziran 2022’den itibaren yüzde 25’lik üst sınırın uygulandığı kira artışları, bu dönemde yüzde 300’e yaklaşarak, aynı dönemdeki genel enflasyonun ikiye katlanmasına neden oldu.  İşte detaylar...

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi iller sallandı? İşte 25 Haziran 2023 deprem listesi...

Türkiye'de meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte 25 Haziran 2023 deprem takvimi...

TPAO personel alımında flaş gelişme! TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! İşte başvuru tarihi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Ardından TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! Peki TPAO personel alımı başvuruları ne zaman?

Evde Bakım Yardımı yatan iller listesi! İl il açıklandı! Hemen bakın!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ödemesi yapılan evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırılıyor. Normalde her ayın 15'i ila 30'u arasında yatırılan evde bakım parasının Ramazan Bayramı nedeniyle hesaplara yatırılıp yatırılmadığı merak ediliyor. İşte detaylar...

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Hemen hesaplarınızı kontrol etmeye başlayın! 3 bin 340 TL yatmış olabilir! İşte evde bakım maaşı yatan iller!

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!

Evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya engelli kişilere dönük olarak ödenen evde bakım paralarının yatırılıp yatmadığı araştırılıyor. Aralık ayı evde bakım parası şehir şehir araştırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte bütün ayrıntılar...

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

DOKAnın uygulandığı iller Haberi

DOKAnın uygulandığı iller

DOKA'nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü 'marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi' projesi mutlaka Ordu'ya yapılmalıdır" dedi. 

İlimizde özellikle turizm sektöründe olumlu yönde gelişmeler yaşandığını belirten Kaymaz, "Ordu'nun tüm ilçelerinde turizm yatırım programları sürmeye devam ediyor. 

Yeni yapılan ya da yapılmakta olan 5 yıldızlı oteller, turistik tesisler, Çambaşı kayak pisti, botanik park ve çikolata vadisi gibi yatırımlar bitme aşamasına geldi. Ordu'nun turizm tanıtımında önemli bir yere yor. Ordu-Giresun havaalanımız kısmetse bu yıl içerisinde hizmete açılacak. Ordu'nun yatırımlar açısından en büyük eksiği muhteşem deniz potansiyelini kullanamaması, bir limanının ya da deniz ile ilgili herhangi bir yatırımının olmaması. Trabzon, Samsun ve Giresun'da mevcut limanlar var ve çalışıyor. Ordu'da ise ne bir liman var ne de bir yat...