26 / 08 / 2024

dolar kuru yüzünden yalı fiyatları düştümü

dolar kuru yüzünden yalı fiyatları düştümü

Bir emlak şirketinin yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, kurdaki artışın yalı satışlarını etkilemediğini söyledi. Yılmaz, Satıcıların "Dolar dolardır, 3 lira 5 lira bizim için fark etmez, rakamımız budur" dediğini aktardı...

Dolar için şaşırtan yıl sonu tahmini geldi! Dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Hem doları olanlar hem de dolar almak isteyenler dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Üç dünya devinden peş peşe dolar kuru tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda ne kadar olacak? Hemen bakın!

Üç dünya devi yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak?

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

İskan yüzünden anlaşamayan arsa sahibi emekli polis ile müteahhit tartıştı: Müteahhit hayatını kaybetti! 

Ankara'da arsa sahibi emekli polis ile müteahhit arasında iskan yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.

Merkez Bankası az önce resmen açıkladı! Dolar kuru yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası , piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini kapsayan ve merakla beklenen mart ayı anketini yayımladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

dolar kuru yüzünden yalı fiyatları düştümü Haberi

dolar kuru yüzünden yalı fiyatları düştümü


Bir emlak şirketinin yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, kurdaki artışın yalı satışlarını etkilemediğini söyledi.


Döviz kurundaki artışın lüks ürünlerin satışına etkisiyle ilgili olarak sorularını yanıtlayan Yılmaz, ihtiyaçtan satanların dışında kurdaki artışın yalı satıcılarını etkilemediğini kaydetti. Satıcıların "Dolar dolardır, 3 lira 5 lira bizim için fark etmez, rakamımız budur" dediğini aktaran Yılmaz, bugüne kadar kurdan ötürü fiyatını kıran satıcı görmediklerini söyledi.


Yalı dışındaki villalarda ya da diğer mülklerde de bir değişim olmadığını bildiren Yılmaz, "Her hangi bir kırılma, fiyatlarda geriye çekiş olmadı" dedi.


Yılmaz, İhtiyacından dolayı satanların bazen çok nadir fiyatta geri çekme yaptığını belirterek, kurdaki yükselişe rağmen yalı satmaya devam ettiklerini söyledi.


Yalının çok özel bir ürün olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Yalının bir ikincisi yok, 600 taneden bir tanesi... Eğer gerçekten alıcı aradığı nitelikte bir...