05 / 05 / 2024

dolar kurunda artış

dolar kurunda artış

Bazı AVM’lerde yönetimlerle anlaşıp dolar kurunu sabitleyen markalar, sokaklarda aynı toleransı görmüyor. 1 yılda kur yüzde 27 yükselince, dükkanlârın yüzde 80’inin dolarla kiralandığı meşhur caddelerde boşluk oranı artıyor.

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

Dolar kurunda yeni rekor! 29 TL'yi geçti! 

Üç aydır sınırlı yükseliş eğilimi devam ederken dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde 29 lirayı geçti. Dolarda yeni rekor...

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanırken, dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini geldi. Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonunda dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında dolar ve yüksek faiz depremi! Hangi borsada fiyatlar kaç TL? Çiftçiler şimdi bakın!

Dolar endeksinin artış göstermesi, yüksek faiz ortamının devam edeceğine ilişkin endişeler ve üretim tahminlerinin artmasıyla buğday, mısır fiyatlarını etkiledi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte 30 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Altın ve dolar kurunda son dakika gelişmeler haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına ''Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı.

Merkez Bankası 29,82 TL, ünlü ekonomist 42 TL dedi! Dolar kaç lira olacak? Elinde doları olanlar aman dikkat! 

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Merkez Bankası son anketinde 12 ay sonrası dolar tahminini 29,82 TL olarak açıkladı, ünlü ekonomist Selçuk Geçer 42 TL dedi. Peki dolar ne olacak? İşte 3 Eylül 2023 güncel dolar/TL kuru...

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru için, uzman isimden uyarı geldi.  Dolar ne kadar olacak sorusu yanıt buldu. Yatırımcılar acil bakın!

Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

Dolar kurunda yükselişler milim milim devam ederken Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması geldi. İşte Geçer'in dikkat eden açıklaması... 

dolar kurunda artış Haberi

dolar kurunda artış

Dolardaki artış ilketapta gözleri AVM kiralarına çevirse de perakendecileren büyük krizi sokakta yaşıyor. 2.73 TL’ye yükselen kur, TL karşısında yılbaşından bu yana yüzde 17, Nisan 2014’ten beri ise yüzde 27 değer kazanırken,meşhur alışveriş caddelerindeki mağazalar el yakmaya başladı. Abdi İpekçi Caddesi,Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi gibi yerlerde büyük sorun olduğunu kaydeden Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sami Kariyo, “AVM’lerde kurumsal bir yapı var. Cadde mağazaları genelde şahıslara ait ve sektöre de uzak oldukları için derdini anlatmak daha zor” dedi. Güçlü sermaye yapılarıyla uluslararası markaların artmasına ve kentsel dönüşüm gibi etkenlerin de caddelerde kiralamayı zorlaştırdığına dikkat çeken Kariyo, BMD yönetiminin son toplantısında cadde mağazalarında yaşanan yüksek kira problemlerinin masaya yatırıldığını açıkladı.


‘BAZI MAĞAZALAR FEDA EDİLEBİLİR’

“AVM’lerde dolar cinsi kira oranı yüzde 30’larda; caddelerde...