17 / 06 / 2024

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkanlardan sonra Antalya’da 5 yıldızlı otellerin bünyesinde faaliyet gösteren mağaza işletmecilerini de vurdu.

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar 18 TL'yi devirirken 'Hızlı gittik yavaşlayabiliriz' mesajı ortaya çıktı! Oysaki...

Dolar/TL aralık ayından bu yana dün 18 TL'yi devirdi. Doların bu yükselişinde ABD'den gelen açıklamalar ve FED'in kararları etkili oldu. Doların bu kadar hızlı yükselmesine karşılık FED'ten ''Hızlı gittik yavaşlayabiliriz'' mesajı ortaya çıktı...

Doların hızlı artışındaki büyük risk faktörü ortaya çıktı! Sizin cebinizden çıkacak

Dolarda FED'in faiz artırımı kararı sonrası başlayan yükseliş kurun 16 liraya dayanmasına neden oldu. Dolardaki hızlı yükseliş beraberinde ciddi bir riski de beraberinde getiriyor. Kurdaki her yükseliş nedeniyle oluşan fark ise sizin cebinizden çıkacak.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Bitcoin hızlı yükselişini sürdürüyor!

Bitcoin son dönemdeki hızlı yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 50 bin dolar barajını aşan Bitcoin 52 bin 757 dolar değere ulaşarak rekor tazeledi.

Konut projelerinde Temmuz durgunluğu!

İBB Başkanlığı seçimlerinin yeniden yapılması, dolar kurundaki hızlı yükseliş ve yaz dönemi inşaat firmalarını bekleme dönemine aldı. Firmalar lansmanlarını erteledi.

Hindistan'da hızlı raylı ulaşımın inşasına onay!

Hindistan Hükümeti, 4.2 milyar dolar tutarında Hızlı Raylı Ulaşımın İnşasını onay verdi. RRTS sistemi ile 82 kilometrelik mesafe süresi 60 dakikaya düşecek.

Döviz kurundaki hızlı artış inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor!

Son dönemde inşaat malzemeleri, enerji fiyatları ve döviz kurunda yaşanan hızlı artışlar, inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor.

Deniz İstanbul hudut kapısıyla daha hızlı prim yapacak!

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Edirne-Kars Hızlı Tren projesine Çin finansmanı!

Edirne-Kars Hızlı Tren yatırımına ilişkin bir anlaşma gündeme geldi. Çin ile Türkiye arasında büyüklüğü 30 milyar doları bulacak bu projeye yönelik finansman anlaşmasının imzalanacağı belirtildi.

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş Haberi

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş

DOLAR kurundaki hızlı yükseliş alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkanlardan sonra Antalya’da 5 yıldızlı otellerin bünyesinde faaliyet gösteren mağaza işletmecilerini de vurdu.


Yapılan anlaşmalar gereği dolar kuru üzerinden kira ödeyen birçok işletmeci otel yönetimleri ile karşı karşıya gelirken, ödenmeyen kira borçlarıyla ilgili birçok zincir otelde icra işlemleri başlatıldı. Kötü giden süreç sonrası 5 yıldızlı otellerin içerisinde faaliyet gösteren birçok işletmeci maliyetleri düşürebilmek adına mağazalarını kapalı tutmaya başladı. Bazı işletmeciler ise sadece turist gruplarının olduğu dönemlerde faaliyet göstermeye başladı. Bu durum özellikle zincir otellerde memnuniyetsizliklere neden olurken, bu sürece ilk tepki Rixos Otelleri’nden geldi.  


GEREKİRSE KAPATIRIM

Rixos Otelleri içerisindeki mağazaların geleceği konusunda radikal bir karar aşamasında olduklarını vurgulayan Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, gerekirse otel içerisindeki tüm mağazaların kapatılabileceğini söyledi. Hiçbir işletmeciyi...