10 / 05 / 2024

dolar kurunu sabitleyen projeler

dolar kurunu sabitleyen projeler

Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi.

G Rotana ve Park Residence Cadde'de dolar kuru sabitlendi!

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

12 Ekim Perşembe dolar/TL kuru bugün de zirveye yakın işlem görüyor. Dolar yeni güne değer kazanıyla başlarken vatandaşlar güncel son dakika dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 12 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Elinde parası olan yatırımcılar ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını merak edenler için, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, 'Bunu almanız daha isabetli' diyerek o döviz kurunu işaret etti.

Merkez Bankası'ndan dolar kurunu yerle bir edecek yeni talimat! Bu bir ilk olacak!

Merkez Bankası, Resmi Gazete'de alınan kararlar ve bankalara verilen talimatlar aracılığıyla, KKM'den çıkacak paranın TL mevduatı olarak kalması için 'mevduat faizlerini artırın' mesajı verdiği ortaya çıktı.

Dünya bu dolar tahminini konuşuyor! Bu nasıl bir çelişki...

2023 yıl sonu için ortalama dolar/TL kurunu 23,88 TL olarak belirlemesi yabancı bankalar tarafından fazla iyimser bulunarak, enflasyon hedeflerinin gerçekçi olmadığı belirtildi.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Dövizi olanlar dikkat! İşte dolar, euro ve sterlinde son gelişmeler!

Doların güne yatay seyirle başlamasından sonra insanlar güncel dolar kurunu araştırdı. Türkiye'nin gündeminde yer alan dolar, euro ve sterlin fiyatı merak ediliyor. Vatandaşlar dövizin anlık durumunu arama motorlarında araştırıyor. İşte dolar, euro ve sterlin de son durum...

dolar kurunu sabitleyen projeler Haberi

dolar kurunu sabitleyen projeler


Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi. Projeden ev satın almak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemesi adına başlatılan kampanya kapsamında Temmuz 2016’nın kuru uygulanıyor.


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahibi olduğu Park Residences Cadde’de yeni bir kampanya başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemeleri için peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi. İstanbul’un en gözde lokasyonunda yer alan ve 20 bin metrekare yeşil alana sahip projede hemen taşınıp yaşamaya başlama imkanına sahipsiniz.


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni “Döviz kurunda yaşanan dalgalanma sebebiyle projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin zarar görmemesi için dolar kurunu peşin ödemelerde 2,90...