27 / 04 / 2024

doların yönü

doların yönü

Dev kuruluşların döviz analistleri son 20 yılın zirvesinde olan dolar endeksinin önümüzdeki 3 ayda da yine zirvede kalacağını ve resesyon karşısında en güvenli liman olmaya devam edeceğini söyledi.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları yükselmeye başladı. Vatandaşlar ise doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı. 

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapattı. Bankalararası piyasalarda dolar/TL kuru 29,60 TL seviyesinden işlem gördü. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Enflasyonun her geçen ay yükselmesi ile döviz kurlarındaki hareket artmaya başladı. Dolar 27 liraya kadar yükselirken euro/TL kuru 30 lira oldu. Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

27 lira sınırında hareket eden dolar/TL kuru için önemli açıklama Merkez Bankası'ndan geldi. Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselemeye devam edecek mi?

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

doların yönü Haberi

doların yönü

Citigroup ve Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) stratejistleri yaptıkları açıklamalarla, küresel piyasalarda son dönemde yaşanan çalkantı ortamında en güvenli limanın dolar olduğunu belirtti.

Citigroup'tan yapılan açıklamada, küresel hisse senedi piyasalarından bu yıl 23 trilyon doların silindiği bir ortamda riskli varlıklarla ters yönde hareket eden doların, bu yılın kalanı için en iyi yatırım tercihi olacağı belirtildi.

Canadian Imperial Bank of Commerce ise dolardaki yükselişin devam edeceği tahminini yaptı. Brown Brothers Harriman ise küresel çapta yaşanan çalkantının ABD doları lehinde olduğuna dikkat çekti.

Citi Stratejistleri Jamie Fahy ve Adam Pickett paylaştıkları notta küresel fırtına da saklanacak tek yerin dolar olduğunu, enflasyonu düşürme çabalarının derin resesyona neden olabileceğini belirterek, Fed'in politikası değişmeden kurumsal karlılıkların ve hisse senetlerinde düşüşün devam edeceği uyarısında bulundu.

Yen, Yuan ve...