29 / 04 / 2024

donald trumpın kızı

donald trumpın kızı

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Trump’ın başı dertten kurtulmuyor! Şimdi de 1,6 milyon dolar para cezası!

ABD’nin sansasyonel haberlerle gündeme gelen eski Başkanı Donald Trump’ın şirketler grubuna mahkeme tarafından tam 1,6 milyon dolar para cezası verildi.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılay Kurban Vekâlet fiyatları 2022 ne kadar? Küçükbaş, büyükbaş kurban fiyatları kaç TL? 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramına kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün Kızılay'in "Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası" fiyatlarını listeledik. Peki Vekâletle Kurban Kesim ücreti ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi....

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

donald trumpın kızı Haberi

donald trumpın kızı

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.


Babası başkan seçilene dek New York'ta yaşayan Trump ve ailesi yavaş yavaş başkent Washington'a yerleşmeye başladı.



Seçilmiş başkan Donald Trump'ın 35 yaşındaki kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Washington'da bir malikane için anlaşma yaptı.



5.5 milyon dolar değerindeki altı yatak odalı malikane Obama ailesinin başkanlık öncesinde yaşadıkları evin sadece iki blog ötesinde.



Ivanka Trump bundan sonra eşi ve üç çocuğuyla 1923 yılında inşa edilen doğa içerisindeki modern malikanede yaşayacak.



Emlak zengini Trump ailesinin bu evi kiralık olarak mı tuttuğu yoksa satın mı aldığı bilinmiyor.



Donald Trump'ın başkan seçilmesinin ardından, kampanyasının önce gelen isimlerinden kızı Ivanka'nın kabinede yer alıp almayacağı tartışılmaya...