25 / 07 / 2024

donald trumptan vergi vaadi

donald trumptan vergi vaadi

ABD'de başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçilmesi halinde vergi oranlarında önemli oranda indirim yapacağı taahüdünde bulundu.

Trump'ın vergi kayıtlarının açıklanmasına mahkemeden onay!

ABD New York Federal Bölge Hakimi Victor Marrero, avukatları tarafından Donald Trump'ın vergi kayıtlarının açıklanmasının engellenmesi için açılan davayı reddetti.

Donald Trump vergi artırımı kararını erteledi!

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret müzakerelerinde ilerleme sağlanmasından gümrük vergisini artırma kararını erteledi.

ABD'nin vergi reformu detayları açıklandı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Başekonomi Danışmanı Gary Cohn ve ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, vergi reformu tasarısının ana hatlarını açıkladı. Taslak Trump'ın seçim kampanyasında vaat ettikleriyle uyuşuyor.

Donald Trump'tan vergi vaadi!

ABD'de başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçilmesi halinde vergi oranlarında önemli oranda indirim yapacağı taahüdünde bulundu.

Donald Trump vergi beyannamesini açıklamıyor!

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçilerin aday adayı iş adamı Donald Trump, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinden önce vergi iadesi beyannamesini açıklamayacağını duyurdu.

Güllüoğlu, Amerika'ya yerleşti, Donald Trump'ın yemeklerine baklava gönderiyor!

Dünyanın yeme-içme merkezi kabul edilen New York'u Türk lezzetleri kuşatmaya başladı. Dört şubeye ulaşan Güllüoğlu, Coca-Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'in toplantılarına ve Donald Trump'ın yemeklerine baklava gönderiyor. Çiğköftem ise dürüm içinde servis ett

Trump Towers AVM, kapılarını Donald Trump'la açıyor!

Trump Towers'ta çocuklara özel bir katın olduğu AVM kapılarını 20 Nisan'da Donald Trump'un katılımıyla açacak

Cem Yılmaz'lı kira beyanı için ev sahipleri vergi dairesine koştu; 1 milyon hedefi aşıldı!

Kira gelirini eksik beyan edenlerin peşine düşen Maliye Bakanlığı, ev sahiplerini ikna etmeyi başardı.Cem Yılmaz'lı reklam filmi ile 1 milyon gayrimenkul sahibini vergi dairesine çekmeyi planlayan Bakanlık, hedefini tutturdu

300 milyon doların üzerindeki inşaat yatırımına vergi desteği sağlanacak!

Hastane, baraj gibi 300 milyon doların üzerindeki inşaatlara vergi kolaylığı geliyor. Ekonomi Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı ve Maliye Bakanlığı'nın son şeklini vereceği düzenlemeye göre, dev inşaatların yapımında kullanılan malzemenin KDV'si o yılın so

Kirada beyan tamam, sıra vergi ödemede!

Beyanname verme süresi dün sona eren kira gelirleri için vergi ödeme süresi 2 Nisan'da sona erecek

İş yeri kira gelirini beyan edenler vergi iadesi alabilecek!

Kira gelirini beyan edenler vergi ödemediği gibi üste vergi iadesi alacak. Ancak iade, iş yeri kira geliri elde edenler için söz konusu!.. Kira geliri elde eden mükellef, gelir vergisi beyannamesini 26 Mart 2012 mesai saati bitimine kadar verecek

Kira beyannamelerinde bazı masraflarla vergi indirimi sağlanacak!

Kira geliri elde edenler beyannamelerini verirken bazı masraflarını da bildirecek Bu masraflar belgelendiği zaman, ödenecek vergi miktarından indirim yapılacak

Kirayı bildirip üste vergi iadesi almanın dayanılmaz cazibesi!

Başlığı okuyunca "Hem kira geliri nedeniyle vergi beyannamesi yer, hem vergi ödeme hem de üste vergi iadesi al. Olur mu öyle şey" demeyin. Oluyor!..

donald trumptan vergi vaadi Haberi

donald trumptan vergi vaadi

Emlak milyarderi Trump, Michigan eyaletinin Detroit kentinde yaptığı konuşmada, başkan seçilmesi durumunda yapacağı vergi reformlarını açıkladı.


Başkanlık yarışını kazanması durumunda, ülkenin karmaşık vergi sistemini basitleştireceğini vadeden Trump, bu amaçla şu an yedi kademeden oluşan gelir vergisi çizelgesini, üç kademeye düşüreceğini anlattı.


En yüksek gelir vergisi oranının yüzde 40'tan yüzde 33'e indirileceğinin sözünü veren Trump, diğer iki gelir kademesine yönelik oranların ise yüzde 25 ve yüzde 12'ye çekileceğini söyledi.


Trump, daha önceki kampanya konuşmalarında gelir vergisine yönelik oranları yüzde 25, yüzde 20 ve yüzde 10'a düşüreceğini açıklamıştı. 


"Kurumlar vergisini yüzde 35'ten yüzde 15'e indireceğim"


Trump, ABD'nin yüzde 35 ile gelişmiş ülkeler içinde en yüksek kurumlar vergisine sahip olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:


"Biz, ABD'de üretim yapan şirketleri cezalandırıyoruz ama ABD'ye ithalat yapan şirketler düşük gümrük...