27 / 04 / 2024

donetskte patlama mı oldu

donetskte patlama mı oldu

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te bir fabrikada büyük patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği fabrikanın, ayrılıkçıların silah deposu olduğu iddia edildi.

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gören yatırım araçları arasında yer alan gümüşle ilgili çok çarpıcı bir analiz yapıldı. gümüşün, Tesla’nınkine benzer bir patlama yaşayabileceği iddia edilirken, dudakları uçuklatan bir fiyat verildi.

Merkez Bankası’ndan bankalara neden talimat gitti? Dolarda yeni patlama mı bekleniyor?

Merkez Bankası’ndan bankalara talimat gittiği ve pazartesi gününe kadar şirketlerden gelecek büyük çaptaki döviz taleplerininin karşılamamamasının istendiği iddiası, dolarda yeni bir patlama mı bekleniyor sorusuna neden oldu.

2023’te dolar kurunda patlama yaşanacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kala kafalardaki soru, uzun süredir 18 TL’ler civarında seyreden kurda yeni yılda bir patlama yaşanıp yaşanmayacağı. Bu soruya ünlü ekonomist Ali Ağaoğlu ilginç bir yanıt verdi.

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

İslam Memiş, 'Gram altında patlama olacak' dedi, tarih verdi!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto para piyasalarına dair kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, 'Altın, gümüş ve kripto paralarda patlama olacak' diyerek tarih paylaştı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Kasım'da ikinci el konutlara talep arttı!

Kasım ayı konut satış rakamları açıklanınca konut sektöründe durgunluk değil, adeta patlama olduğunu anlaşıldı. Bu önemli artışta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla faizdeki gerileme ve Emlak Konut’un kampanyası etkili oldu.

Emre Maraşlı: Müşteriler balkonlu daire istiyor!

Türkiye'de emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda inanılmaz bir patlama yaşanıyor. Şehir içinden ormanlık alanlara, büyük oturma alanlarından iş yerlerine kadar birçok konut projesi herkesin dikkatine sunuluyor.

Kazan'da çimento fabrikasında patlama: 3 ölü 2 yaralı

Ankara'nın Kazan ilçesinde bir çimento fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi öldü, 2 işçi de ağır yaralandı. Patlama sonrası çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.

donetskte patlama mı oldu Haberi

donetskte patlama mı oldu

Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk kentinde büyük bir patlama oldu. Patlamanın, kentteki bir kimya fabrikasında meydana geldiği açıklandı.


Donetsk Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Donetsk'te öğlen saatlerinde büyük bir patlama olduğu, ilk belirlemelere göre söz konusu patlamanın kentteki bir kimya fabrikasından kaynaklandığı bildirildi.


Kent genelinde duyulan patlama nedeniyle birçok evin camlarının kırıldığı, bazı evlerde hasar oluştuğu belirtildi. Görgü tanıkları, çok güçlü patlama nedeniyle kentteki Shakhtar Donetsk futbol kulübünün stadı Donbas Arena'nın camlarının da kırıldığını söyledi.Konuya ilişkin hükümet ve ayrılıkçılardan herhangi bir açıklama yapılmazken, patlama sonrasında çıkan yangının neden olduğu duman kentin her tarafından görüldü.


Yerel kaynaklar, patlamanın meydana geldiği kimyevi madde fabrikasında ayrılıkçılara ait silah deposunun bulunduğunu, patlamanın depoya mermi isabet etmesi nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini ileri...