18 / 05 / 2024

dönüşüm projesi mehmet tevfik göksu

dönüşüm projesi mehmet tevfik göksu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, " Buranın yaklaşık yatırım maliyet 350-400 milyon civarında. Emlak Yatırım GYO bu kadar büyük bir yatırımı üstlendi " dedi.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde Dönüşüm Projesi'nde depremzedelere harç muafiyeti tanınıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kahramanmaraş'tan bir örneği paylaşan Bakan Özhaseki, proje ile ilgili detayları da verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki'den son dakika 'Yerinde Dönüşüm Projesi' paylaşımı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm Projesi' ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Mehmet Özhaseki'nin o paylaşımı ile ilgili detaylar...

2 yıl ödemesiz 10 yıl vade imkanı sağlayan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 200 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi için yaklaşık 200 bin kişinin başvuru yaptığını bildirdi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürütüyor!

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

TOKİ'den 17 milyar liralık 191 kentsel dönüşüm projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan yardımcısı Mehmet Özçelik, 54 ilde 72,5 milyon metrekare alanda toplamda 191 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini belirtti.

Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabında temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabının temel atma törenine katıldı.

İzmir Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek üzere İzmir'e geliyor.

TOKİ Nevşehir Kentsel Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

Boğazlıyan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanmalı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Boğazlıyan Kentsel Dönüşüm Projesi Çalışmalarını İnceledi. Turan, firma yetkililerine daha hızlı tempoyla çalışmalarını ve personel sayısını artırmalarını istedi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli törenle atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı bir törenle atıldı. Projede ilk harç döküldü.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Yalnızca ilçenin değil, Bursa’nın kentsel dönüşümüne öncülük edecek vizyon projelerinden birisi olan ‘Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

dönüşüm projesi mehmet tevfik göksu Haberi

dönüşüm projesi mehmet tevfik göksu

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı bir törenle atıldı. 72 bin metrekarelik alan üzerinde 2 bin 358 konut ve 42 işyerini kapsayan Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temelini atmak üzereyken Ege Denizinde meydana gelen deprem hissedilmeye başlandı. Okula yakın duran vatandaşlar, kenarlara kaçışırken tam butona basmak için mikrofon elinde bekleyen Bakan Güllüce, "Tam depremi konuşmuştuk, deprem de fena vurdu. Ne kadar isabetli bir çalışma yapıyoruz işte şahidi" dedi.

Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


MALİYETİ 400 MİLYON 


Dönüşüm projesinin Emlak Konut GYO tarafından yapılacağını söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Buranın yaklaşık yatırım maliyet 350-400 milyon civarında. Emlak Yatırım GYO bu kadar büyük bir yatırımı üstlendi" dedi. Esenlerde yürütülen diğer...