27 / 04 / 2024

Bakan Özhaseki'den son dakika 'Yerinde Dönüşüm Projesi' paylaşımı! 

 Bakan Özhaseki'den son dakika 'Yerinde Dönüşüm Projesi' paylaşımı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm Projesi' ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Mehmet Özhaseki'nin o paylaşımı ile ilgili detaylar...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki vatandaşların, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamındaki hibe ve kredilere ilişkin memnuniyetlere yer verdiği videoyu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki söz konusu videoyu paylaştığı mesajında, "Biz büyük bir milletiz, el ele verince her zorluğun üstesinden geliriz." ifadelerine de yer verdi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, söz konusu videoda, vatandaşlar, Yerinde Dönüşüm Projesi çerçevesinde artırılmış olan hibe ve kredi desteğine yönelik ilgiyi ve memnuniyetleri anlattı.

Verilen bilgilere göre, söz konusu videoda, konutunu, dükkanını yerinde yenilemek isteyen depremzedeler konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda hibe ve kredilerin kendilerine "ilaç gibi geleceğini" dile getirdi.

 Bakan Özhaseki den son dakika Yerinde Dönüşüm Projesi paylaşımı! 

Yaptıkları açıklamalarda bu güzel adımı desteklediklerini dile getiren vatandaşlar, kentin daha erken kalkınması için iyi bir proje olduğunu belirterek, devletin kendilerine sunduğu imkanların çok iyi olduğunu söyledi. Vatandaşlar ayrıca söz konusu bu desteklerin sayesinde memleketin de ayağa kalkacağını belirtti.

HİBE VE KREDİ MİKTARLARINDA ARTIŞ

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen söz konusu depremlerinden etkilenen kentlerin bir an önce ayağa kaldırılması için başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi'ndeki hibe ve kredi desteklerinin artırıldığı da müjdelenmişti.

Peki Yerinde Dönüşüm Projesi'ndeki hibe ve kredi destekleri ne kadar artırıldı? Yerinde Dönüşüm Projesi'ndeki hibe ve kredi destekleri ne kadar oldu? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Konu ile ilgili olarak açıklanan rakamlara göre, son dönemlerde sık sık gündeme gelen hibe ve kredi tutarları, afet konutları için 750 bin Türk Lirası'na, iş yerleri için 400 bin Türk Lirası'na çıkarılmış, ahırlı köy evleri için de 750 bin Türk Lirası hibe ve 1 milyon Türk Lirası da kredi desteği sağlanacağı açıklanmıştı.

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

SSK ve Bağkur emeklileri paraların verileceği tarihler tek tek açıklandı! Acil bakın!


Geri Dön